Αθλητικά

Κλεάνθης: Ενημέρωση από το τμήμα πεζοπορίας

Το τμήμα πεζοπορίας του Κλεάνθη Παραδεισίου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται να εγγραφούν για να συμμετάσχουν στις δράσεις του τμήματος:
«Ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη του τμήματός μας που θα θέλουν να συμμετέχουν στις δράσεις μας, πως θα πρέπει να μας έχετε προσκομίσει προηγουμένως, για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματός μας και με γνώμονα πάντα την υπευθυνότητα και ασφάλεια όλων μας, τα εξής δικαιολογητικά :
α) Την υπεύθυνη δήλωση ενηλίκων συμμετοχής στις δράσεις μας συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη που θα ισχύει για ένα (1) έτος από την ημερομηνία του γνησίου υπογραφής της.
β) Την υπεύθυνη δήλωση ανηλίκων συμμετοχής στις δράσεις μας συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον γονέα ή κηδεμόνα που θα ισχύει για ένα (1) έτος από την ημερομηνία του γνησίου υπογραφής της.
γ) Για την εγγραφή μέλους στον σύλλογό μας, την αίτηση μέλους, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αποκτώντας και το αντίγραφο της αίτησης – επιβεβαίωσης μετά και την υπογραφή και την σφράγιση αυτής από τον πρόεδρο, τον γενικό γραμματέα και τον υπεύθυνο του τμήματος του συλλόγου μας, επ’ αορίστου ισχύος.
Τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα συμπληρώσετε και να μας τα προσκομίσετε, στο γραφείο μας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-20:00, στέλνοντάς μας προσωπικό μήνυμα ενδιαφέροντος στη σελίδα μας στο facebook, Hiking Trekking Kleanthis Rodos και σας τα στέλνουμε σε ηλεκτρονική μορφή (pdf), μέσω e-mail στο kleanthishiking@gmail.com η μέσω viber what’s up στα τηλέφωνα: 6972012397 Καραβόλιας Σάββας και 6947194866 Πολυμένωφ Σάββας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μένουμε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου