Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Ρόδου για τη νέα σχολική χρονιά

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με ελπίδα, πίστη, επιμονή και αγώνα για την επίτευξη των ονείρων των στόχων των προσδοκιών των μαθητών αλλά και των γονιών τους.

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Ρόδου Κα Βάνα Αγγελόπουλου Μανωλάκη και όλα τα μέλη του του συλλόγου μας, εύχονται σε όλους τους μαθητές τις μαθήτριες και τους γονείς μία καλή, ευλογημένη, δημιουργική, εποικοδομητική και ασφαλή σχολική χρονιά με πρόοδο και κυρίως υγεία η οποία είναι και το πρώτο ζητούμενο με δεδομένη την υγειονομική κρίση.

Με αφορμή όμως και την προηγηθείσα ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και τώρα που νέες προοπτικές και ορίζοντες ανοίγονται για τα παιδιά μας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα ήθελε να μοιραστεί τη μεγάλη του χαρά και να σας ενημερώσει ότι τα παιδιά του 3ου Λυκείου Ρόδου (Καπνοβιομηχανίας) σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες και διακρίθηκαν για ακόμα μία φορά και στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Κερδίσαμε αυτά τα χαμόγελα επιτυχίας παρά το γεγονός ότι η περσινή σχολική χρονιά ξεκίνησε, όπως όλοι γνωρίζουμε, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας λόγω των υγειονομικών προβλημάτων που προέκυψαν αλλά και των αλλαγών και εξελίξεων στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σε ποσοστό που αγγίζει το 95% και κόντρα στα προβλήματα και στις στρεβλώσεις που δημιούργησε η ενιαία βάση εισαγωγής, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Να υπογραμμίσουμε τις σπουδαίες επιτυχίες που σημείωσαν τα παιδιά μας στις υψηλόβαθμες σχολές και σε τμήματα τόσο των κεντρικών όσο και των περιφερειακών πανεπιστημίων. Τρανά παραδείγματα οι νομικές σχολές τα πολυτεχνεία, τα οικονομικά πανεπιστήμια και τα τμήματα ψυχολογίας.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Είναι φυσικά αυτονόητο ότι οι επιτυχίες των μαθητών και των μαθητριών μας στις εξετάσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της συνεχούς και καλής συνεργασίας διεύθυνσης, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και για τη νέα σχολική χρονιά 2021-22 και στις τρεις τάξεις του λυκείου.

Καλό ξεκίνημα! Καλή σχολική χρονιά για όλους!!

 

Βάνα Αγγελόπουλου Μανωλάκη.

Για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου