Η ιδέα για κρουαζιέρα στο Αιγαίο βγήκε ξινή στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ηταν μέρα μεσημέρι και η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο είχαν βγει από το σκάφος τους που ήταν σταθμευμένο στο λιμάνι της Καλύμνου για να γευματίσουν. Ως κύριοι εισέβαλλαν ληστές και αφαίρεσαν αρκετά χρήματα αλλά και πιστωτικές κάρτες της παρουσιάστριας όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρήκαν μέσα στο σκάφος την τσάντα της παρουσιάστριας που είχε μέσα αρκετά μετρητά, εξ’ ου και η μεγάλη λεία.

Ανθρωπος που γνώριζε ότι πρόκειται για το σκάφος του ζευγαριού έτρεξε αμέσως να το ειδοποιήσει, καθώς όταν είδε τους δύο άγνωστους να βγαίνουν από αυτό, του κινήθηκαν υποψίες. Μενεγάκη και Παντζόπουλος γύρισαν εσπευσμένα στο σκάφος τους, αλλά ήταν ήδη αργά.

Παρ’ όλα αυτά, το ζεύγος έδειξε εντυπωσιακή ψυχραιμία. Κάλεσε απλά άμεσα η Μενεγάκη τις τράπεζες ακυρώνοντας τις πιστωτικές της κάρτες και αποφεύγοντας, ως εκ τούτου, μεγαλύτερη ζημιά. Δεν κατήγγειλαν το περιστατικό στις Αρχές. Και συνέχισαν την κρουαζιέρα τους στο Νότιο Αιγαίο.

Δεν είναι η πρώτη θαλασσινή περιπέτεια των δυο ερωτευμένων.Πριν από τρία χρόνια είχε αναφερθεί κλοπή του πρώτου σκάφους τους, το οποίο είχε αγοράσει ο Ματέο Παντζόπουλος έναντι 60.000 ευρώ. Έναν χρόνο αργότερα η ακτοφυλακή της Χίου τους ειδοποίησε ότι το σκάφος τους βρέθηκε διαλυμένο στα ανοιχτά του νησιού. Ποτέ δεν έμαθαν αν επρόκειτο για κλοπή ή απλά το παρέσυρε ο αέρας.

thetoc.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ