Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εκλήθη ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα, για το ζήτημα που δημιουργήθηκε κατά την άφιξη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Γαλατασαράι στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.
#BREAKING Turkey summons Greek Ambassador Michael-Christos Diamessis to protest rude attitude displayed towards Turkish football team Galatasaray at Athens airport
— ANADOLU AGENCY (@anadoluagency) July 13, 2021
Υπενθυμίζεται ότι παρουσιάστηκε «εμπλοκή» κατά την άφιξη της αποστολής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Γαλατασαράι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς οι Τούρκοι αρνήθηκαν να προβούν σε δειγματοληπτικό εργαστηριακό έλεγχο (rapid test κορωνοϊού).
Η τουρκική ομάδα, η οποία θα αντιμετώπιζε σε φιλική αναμέτρηση τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.