Αθλητικά

Όσο εισπράττει αγάπη, δεν φοβάται τίποτα ο Ποσειδώνας

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνει η διοίκηση του Ποσειδώνα στον Δήμο Καρπάθου, τους χορηγούς του, τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του, καθώς και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, για συνέπεια και τη θέρμη με την οποία συνεχίζουν να στηρίζουν τον σύλλογο, επιτρέποντάς του να ανταποκριθεί στην αποστολή του. Η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Καρπάθου ”Ποσειδών” αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τόσο τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ιωάννη Νισύριο, όσο και τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχαήλ Μανωλάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρπάθου. Με πνεύμα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισαν και εν τέλει επιχορήγησαν ένα σημαντικό μέρος των λειτουργικών δαπανών του συλλόγου, μετά από το πλήρες αίτημα που κατατέθηκε.
Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, ο Δήμος Καρπάθου κατέστη και πάλι αρωγός της προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια με συνεχόμενο καθημερινό αγώνα, στηρίζοντάς τον και πάλι μετά από μία πενταετία. Η συγκεκριμένη στήριξη είναι μια υλική και ηθική ικανοποίηση, αλλά και αναγνώριση της προσπάθειας του Ποσειδώνα Καρπάθου, δίνοντας παράλληλα στον σύλλογό μας την δυνατότητα να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Κάρπαθο στα Δωδεκάνησα ως ο μοναδικός αθλητικός πρεσβευτής του νησιού. Θα θέλαμε ξεχωριστά και ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε την Οικονομική Επιτροπή του συλλόγου που συστήθηκε μετά από απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης, καθώς η συμβολή τους στην κατάθεση του συγκεκριμένου φακέλου προς το Δήμο Καρπάθου ήταν καθοριστική για την αποδοχή του αιτήματος επιχορήγησης. Η γεμάτη ανιδιοτέλεια προσφορά τους, οι γνώσεις τους και κυρίως η διάθεσή τους να είναι κοντά στον σύλλογο αυτή τη δύσκολη περίοδο, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και τρανή απόδειξη ότι ο Ποσειδώνας είναι τα μέλη του.
Τέλος, οφείλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε τον απλό κόσμο, τους απλούς φιλάθλους και υποστηρικτές που αυτές τις δύσκολες χρονιές για όλους, στηρίζουν τον σύλλογο σε όλες τις δράσεις του. Ιδιαιτέρως δε, τους χορηγούς της ανδρικής ομάδας, της ακαδημίας και του Δημοτικού Γηπέδου Πηγαδίων. Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, ο Ποσειδώνας Καρπάθου συνεχίζει καθημερινά να προσφέρει άθληση σε πάνω από 150 αθλητές και να κάνει υπερήφανους όλους τους Καρπάθιους απανταχού της οικουμένης. Σας ευχαριστούμε…
Μια ομάδα, ένα νησί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου