• Πρωτιά για τον Σταμάτη Σαββάκη στην αντοχή και τον Νικόλαο Δράκο στην ατομική χρονομέτρηση στην κατηγορία Ανδρών- Εφήβων

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2020, στις κατηγορίες Ανδρών-Εφήβων, Μάστερ, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων στην περιοχή του Άγιου Σουλά.
Στον κοινό αγώνα Ανδρών-Εφήβων, ο Σταμάτης Σαββάκης , ο Κυριάκος Παπασταματάκης και ο Ιάκωβος Κούρος από τον Ροδήλιο Π. Ο. Ρόδου, ήταν οι νικητές του αγώνα αντοχής. Έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας και οι αθλητές του Ροδήλιου έδειχναν από την αρχή, ότι δεν συμβιβαζόντουσαν με κάτι λιγότερο από τις τρεις πρώτες θέσεις, τα κατάφεραν και κέρδισαν τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων.
Στις κατηγορίες Masters Α, Β και Γ-Δ αντίστοιχα οι τρεις αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο ήταν ο Δημήτριος Χατζηδημήτρης από τον Π.Ο. Κω και ακολούθησαν οι αθλητές Χαράλαμπος Νικολάου και Κωνσταντίνος Βιτζηλαίος, από τον Α.Σ.Ρ. Έλαφος.
Στην κατηγορία Παίδων (οπεν) οι τρεις αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο ήταν ο Μιχάλης Σαββάκης από τον Ροδήλιο Π. Ο. Ρόδου και ακολούθησαν οι αθλητές Βασίλης Μιτζελος από τον Γ.Σ. Διαγορας και Ανδρέας Σκαλίδης, από τον Ροδήλιο Π. Ο. Ρόδου.
Από εκεί και πέρα ο Δράκος Νικόλαος ήταν ο μεγάλος νικητής της πρώτης ημέρας του Τοπικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου των Ανδρών- Εφήβων, κερδίζοντας τον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης και αναδείχθηκε Τοπικός Πρωταθλητής Δωδεκανήσου 2020.
Ο ποδηλάτης του Γ.Σ. Διαγόρας τερμάτισε πρώτος καλύπτοντας τα 24,6χλμ. της διαδρομής σε χρόνο 34:47. Δεύτερος, ένα λεπτό πίσω (35:47) από τον Δράκος τερμάτισε ο Ιάκωβος Κούρος του Ροδήλιου, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Σηφάκης.
Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Κωνσταντίνος Κωνστάντουρας, Κυριάκος Παπασταματάκης και Επαμεινώνδας Παληκαράς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ