Την 11-07-2020 συνελήφθησαν στη Ρόδο: α) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 48χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε κάνναβη ακατέργαστη βάρους -6,9- γραμμ., σπόρους κάνναβης και παράλληλα καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα στο μπαλκόνι της κατοικίας του ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -1,4- μέτρα, β) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε στην κατοικία του κάνναβη ακατέργαστη βάρους 2 γραμμ. και ζυγαριά ακριβείας, γ) στη πόλη της Ρόδο από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 28χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

 

Την 11-07-2020 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και Ρόδου: α) τρεις ανήλικοι οι οποίοι είχαν αφαιρέσει μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, νωρίτερα την ίδια ημέρα. Τα κλεμμένα οχήματα αποδόθηκαν στους δικαιούχους. β) 44χρονος ημεδαπός ο οποίος μπήκε σε κατοικία ηλικιωμένης με σκοπό την κλοπή.

Την 11-07-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 65χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 11-07-2020 συνελήφθησαν στην Κω  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 29χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν κάνναβη ακατέργαστη βάρους -13- γραμμ., μια ζυγαριά ακριβείας και δυο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

Την 11-07-2020 συνελήφθησαν στην Κω: α) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 29χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν κάνναβη ακατέργαστη βάρους -13- γραμμ., μια ζυγαριά ακριβείας και δυο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ