ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βασ. Υψηλάντης-Μέγα Εμβολιαστικό στην Κάλυμνο-Κοινοβουλευτική Αναφορά για τους υποψήφιους της Καλύμνου στα ΑΕΙ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

Ο Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου και Κο­σμή­το­ρας της Βου­λής των Ελ­λή­νων Βα­σί­λειος – Νι­κό­λα­ος Α. Υψη­λά­ντης δή­λω­σε ότι η Κυ­βέρ­νη­ση επι­διώ­κει την άμεση ολο­κλή­ρω­ση των προ­σπα­θειών της, προ­κει­μέ­νου να συ­στα­θεί και στην Κά­λυ­μνο, Μέγα Εμ­βο­λια­στι­κό Κέ­ντρο που θα επι­τα­χύ­νει το κτί­σι­μο ανο­σί­ας στο νησί της Κα­λύ­μνου.

Εξάλ­λου, πε­ραι­τέ­ρω εξη­γή­σεις ζή­τη­σε ο Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου, για τη δυ­να­τό­τη­τα με­τα­κί­νη­σης των με­λισ­σο­κό­μων και των με­λισ­σιών, με τα απα­ραί­τη­τα έγ­γρα­φα και rapid test, από και προς Κά­λυ­μνο, από την Γε­νι­κή Γραμ­μα­τεία της Πο­λι­τι­κής Προ­στα­σί­ας.

Τέλος κα­τέ­θε­σε Κοι­νο­βου­λευ­τι­κή Ανα­φο­ρά στην Υπουρ­γό Παι­δεί­ας για μέτρα υπέρ των Κα­λυ­μνί­ων υπο­ψη­φί­ων στα Α.Ε.Ι βάσει της από 10/05/2021 επι­στο­λής του Συλ­λό­γου Γο­νέ­ων και Κη­δε­μό­νων Μα­θη­τών/ Μα­θη­τριών Κα­λύ­μνου και της από 13/05/2021 επι­στο­λής του Δη­μάρ­χου Κα­λύ­μνου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.