Τοπικές Ειδήσεις

“Άμεσες παρεμβάσεις στα γήπεδα και στους χώρους άθλησης από την παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ”

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης “ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η σωστή οργάνωση των γηπέδων της περιοχής στα οποία γίνονται παιχνίδια αλλά και προπονήσεις είναι κάτι που απασχολεί πολύ έντονα τον επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ και υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Στράτο Καρίκη. Το γεγονός ότι τα γήπεδα παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, χρήζουν άμεσων και ουσιαστικών παρεμβάσεων , είναι κάτι το οποίο ασφαλώς και είναι στις σημαντικές προτεραιότητες της παράταξης. Και είναι κάτι με το οποίο ο κ. Καρίκης θα ασχοληθεί από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών.

Στο πλάνο της παράταξης είναι να δημιουργηθεί μια επιτροπή που θα είναι αρμόδια προκειμένου να κάνει -με σειρά προτεραιότητας και ανάλογα με την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η εκάστοτε ομάδα- επισκέψεις σε όλους τους χώρους και καταγραφή όλων των αναγκών. Από εκεί και πέρα, θα δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις ούτως ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι βελτιωτικές κινήσεις οι οποίες θα πρέπει να γίνουν.

Ο Στράτος Καρίκης γνωρίζει πολύ καλά ότι όλα τα γήπεδα μας υστερούν ακόμα και σε βασικά πράγματα όπως οι χώροι υγιεινής και τα αποδυτήρια. Ακόμα και το κεντρικό στάδιο του νησιού που είναι το Δημοτικό Στάδιο “Διαγόρας”, έχει σοβαρά ζητήματα. Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», τη …ναυαρχίδα υποτίθεται των υποδομών στο νησί μας. Δεν συζητάμε για άλλα γήπεδα τα οποία βρίσκονται μακριά από την πόλη της Ρόδου τα οποία αντιμετωπίζουν πολλά και διάφορα προβλήματα.

Ένα άλλο μεγάλο ζήτημα είναι τα ιατρεία των γηπέδων και ο εξοπλισμός τους. Δυστυχώς και σε αυτόν τον τομέα, το νησί μας έχει μείνει πάρα πολύ πίσω. Πρόσφατο και χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του θανάτου ενός συμπολίτη μας μέσα στο Δημοτικό Στάδιο, όπου έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Δυστυχώς στο στάδιο δεν υπήρχε απινιδωτής. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα μπορούσε η εξέλιξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο να είναι διαφορετική, ωστόσο δεν γίνεται μέσα σε ένα στάδιο που φιλοξενούνται και παιχνίδια Εθνικών κατηγοριών, να μην υπάρχει ένα άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υγεία και άπαντες είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε το θέμα πάρα πολύ σοβαρά.

Στο σχέδιο της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες σε όλα τα γήπεδα μας ούτως ώστε και οι αθλούμενοι αλλά και οι φίλαθλοι να νιώθουν ασφαλείς. Είναι κάτι πάρα πολύ βασικό και φυσικά αυτονόητο. Στο νησί μας πολλές φορές πάσχουμε από τα αυτονόητα και αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Η παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ έρχεται για να βάλει τον αθλητισμό σε νέες βάσεις και είναι αποφασισμένη να κάνει σημαντικές τομές από την πρώτη ημέρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου