Τοπικές Ειδήσεις

“Η Συμμαχία των προσωπικών επιθέσεων, η έκφραση της παρακμής στην πολιτική”-Απάντηση στην Συμμαχία Noτίου Αιγαίου

Από την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” εκθόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την ασχετοσύνη τους προσπαθούν ανεπιτυχώς να καλύψουν με χυδαίες προσωπικές επιθέσεις, τόνους ψέματος και λάσπης, από το γνωστό εργοτάξιο που εκπροσωπούν

Μόνο με προσωπικές επιθέσεις και λάσπη μπορεί να πολιτευτεί η Συμμαχία στην προσπάθειά της να καλύψει την ασχετοσύνη της, μάρτυρες της οποίας γίνονται πια καθημερινά οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου, αλλά και το πανελλήνιο.

Κατανοητή η αμηχανία και η αγωνία τους. Μπορούν άλλωστε να υπερασπιστούν όσο θέλουν το δικαίωμα τους στην ανοησία.

Αυτό όμως δεν τους απαλλάσσει από την υποχρέωση να ασχοληθούν με τον υποψήφιό τους Μπενέτο Σπύρου. Τον σε βάρος του καταλογισμό για 1,3 εκατομμύρια ευρώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο για κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος κατά την περίοδο που ήταν δημόσιος λειτουργός, η Συμμαχία τον θεωρεί πλεονέκτημα, αφού η δική της δημοκρατία έχει κανόνες μόνο για τους άλλους.

Ο φασισμός, ιστορικά, δίδαξε το ψέμα και τις προσωπικές επιθέσεις.

Σε πόσους ακόμα θα επιτεθείτε;

Πόσα ψέματα ακόμα θα διακινήσετε;

Πόση λάσπη πια παράγει το εργοτάξιο που εκπροσωπείτε;

Ευτυχώς για την κοινωνία, σας έμειναν μόνο 15 ημέρες.

Μετά θα στερηθεί το πανελλήνιο το γέλιο που του προσφέρετε με τις υπεύθυνες δηλώσεις που καταθέσατε για συμμετοχή στις… Δημοτικές εκλογές!

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου