Μία δύσκολη και αγχωτική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, φτάνει σήμερα στο τέλος της για την ομάδα του Διαγόρας Βατίου, καθώς το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη θα φιλοξενηθεί στις 12:15 στο γήπεδο Πυλίου από τον ΔΙ.ΑΣ. για την 30η και τελευταία αγωνιστική.
Οι Βατενοί εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, επομένως στο σημερινό παιχνίδι θα παραταχθούν αδιάφοροι και χωρίς βαθμολογικό άγχος, ωστόσο, θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να ολοκληρώσουν την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Φυσικά γνωρίζουν ότι η αποστολή του είναι πολύ δύσκολη αφού ο κυπελλούχος Δωδεκανήσου ΔΙ.ΑΣ. διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, και γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των απουσιών που αντιμετωπίζουν.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για το τιμωρημένο Γιάννη Έλληνα, τους Δημήτρη Χαρτοφύλλη και Άρη Παναγιωτόπουλο που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και τους Λάμπρο Ζωάννου και Τριαντάφυλλο Καμπούρη που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Διαγόρας Βατίου θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης στο γήπεδο Πυλίου.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αποστολή του Διαγόρα Βατίου αναχώρησε για την Κω σήμερα το πρωί, ακτοπλοϊκός.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ