Κάθε αθλητική δραστηριότητα έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο, οι άνθρωποι του Διγενής συνεχίζουν να… τρέχουν την ομάδα τους με την βοήθεια της τεχνολογίας.
Την Κυριακή έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους Κοσκινιάτες να συζητούν διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η επόμενη ημέρα στα διοικητικά του συλλόγου, καθώς ο Διγενής μέσα στο καλοκαίρι έχει εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Τηλεδιάσκεψη εν μέσω κορωνοϊού για το Δ.Σ. του Διγενή.
Ο Διγενής δεν σταματάει την λειτουργία του ούτε εν μέσω πανδημίας, έτσι με την βοήθεια της τεχνολογίας και την ιντερνετική παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. της ομάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής τηλεδιάσκεψη 2 ωρών, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.
Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η διάδοχη κατάσταση της ηγεσίας της ομάδας και τα διάφορα εναλλακτικά σενάρια της λειτουργίας της.
Αντιλαμβανόμενοι πλέον την κατάσταση που επικρατεί και την οικονομική αβεβαιότητα σε όλους τους κλάδους, ίσως και να είναι πλέον μια ευκαιρία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να επιστρέψει εκεί που ανήκει, κυρίως στην άθληση, την χαρά και την διασκέδαση.
Με αυτό τον γνώμονα και σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας μας, θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα συζητήσεις ώστε να στηθεί η επόμενη μέρα στις γερές βάσεις που έχουν δημιουργηθεί, που δεν είναι άλλες από τις αναπτυξιακές ομάδες μας!
Με αυτή την λογική θα πορευτούμε και με πρόσωπα της ίδιας φιλοσοφίας. Όλες οι προτάσεις και ιδέες είναι αποδεκτές, εφόσον είναι ρεαλιστικές, εφικτές και μετρήσιμες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ