ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς είδαν ξένοι δημοσιογράφοι τη φωτογράφηση Βαρουφάκη στο Paris Mach – Ειρωνικά σχόλια και προβληματισμοί

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βαρουφάκης

Επι­κρί­σεις και ει­ρω­νι­κά σχό­λια από πολ­λούς Ευ­ρω­παί­ους δη­μο­σιο­γρά­φους προ­κά­λε­σε η προ­κά­λε­σε η φω­το­γρά­φη­ση του Ελ­λη­να υπουρ­γού Οι­κο­νο­μι­κών Γιάνη Βα­ρου­φά­κη μετά της συ­ζύ­γου του στο Paris Match.

Ευ­ρω­παί­οι δη­μο­σιο­γρά­φοι με πρω­το­στά­τες τους Σάι­μον Νίξον και Πίτερ Σπί­γκελ κά­νουν πάρτυ με αφορ­μή τη νέα πα­ρου­σία του κ. Βα­ρου­φά­κη σε μέσα, επι­στρα­τεύ­ο­ντας το χιού­μορ τους για να επι­κρί­νουν τις επι­λο­γές του Έλ­λη­να υπουρ­γού.

«Κρίση; Ποια κρίση; Ο Βα­ρου­φά­κης βρί­σκει χρόνο από το πυ­ρε­τώ­δες πρό­γραμ­μά του με τις συ­νε­ντεύ­ξεις στα μέσα για να πο­ζά­ρει για το Paris Match», ανα­φέ­ρει χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά στο twitter ο Σάι­μον Νίξον. Ακόμα πιο δη­κτι­κό είναι το σχό­λιο του Πίτερ Σπί­γκελ με φω­το­γρα­φία του ζευ­γα­ριού μπρο­στά από ένα laptop:«Το νέο MacBook Pro. Τόσο ισχυ­ρό που αλ­λά­ζει την ελ­λη­νι­κή οι­κο­νο­μία».

Η Κέιτι Μάρ­τιν της Wall Street Journal σχο­λιά­ζει: «Φω­το­γρα­φή­θη­κε για το Hello ή ακόμα; Μήπως για το Tatler;», ενώ ο Λόρ­καν Ρος Κέλι του Bloomberg τό­νι­σε: «Ο Γιά­νης ανα­πτύσ­σει ήδη ένα κό­μπλεξ ηρώα;».

Πε­ρισ­σό­τε­ρος Βα­ρου­φά­κης στο Paris Match. Δεν θα αρέ­σει στους Έλ­λη­νες, έτσι δεν είναι;», ανέ­φε­ρε τέλος ο Μάρκο Ζά­τε­ριν της La stampa.

Το αφιέ­ρω­μα -φω­το­γρά­φι­ση του Γιάνη Βα­ρου­φά­κη μπο­ρεί­τε να δείτε ΕΔΩ

imerisia.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • george  /  15.03.2015 05:04

    Ο Βαρουφακης μας δουλευει ολους. Κανει τον μαγκα και τον βαρη. Τον δηθεν κουμμουνα και οι μετοχες του ανεβαινουν καθε ημερα. Απο την πλατη του Ελληνα ο Βαρουφακης εγεινε γνωστος στον κοσμο και θα τα οικονομαει μια χαρα μολις φυγη απο την κυβερνησι. Εμεις οι υπολοιποι την βγαζουμε και δεν την βγαζουμε μεχρι το καλοκαιρι.

  • ο βλάχος  /  14.03.2015 20:44

    αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι ξένοι, που νομίζουν ότι όλος ο ελληνικός λαός θα έχει σοκαριστεί από το δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού, είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από κλέφτες και απατεώνες που τον ψήφισαν για να μην πληρώσουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και στους οποίους το life style ενός Βαρουφάκη αποτελεί εγγύηση ότι δεν έφεραν στην εξουσία τίποτε κομμουνιστές που θα μπορούσαν να κατασχέσουν τις βίλες τους, τα κότερά τους, και ό,τι άλλο έχουν αποκτήσει καταληστεύοντας τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.