Τοπικές Ειδήσεις

«Ρόδος – Μήνας Μελισσοκομίας 2020»-Εκπαιδευτικό διήμερο

Με ένα εκπαιδευτικό διήμερο που θα έχει ως θέμα, την ενημέρωση των μελισσοκόμων σε θέματα που αφορούν στη μελισσοκομία, θα κορυφωθούν φέτος οι εκδηλώσεις «Ρόδος – Μήνας Μελισσοκομίας 2020» που για 20η χρονιά οργανώνονται στη Ρόδο.

Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του μήνα, συνδιοργανώθηκαν από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γ. Γεννηματάς» και το Μελισσοκομικό Σύλλογο Ρόδου «Η Κυψέλη» και γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το διήμερο, Σάββατο 15/2 & Κυριακή 16/2/2020, περιλαμβάνει:

· Σάββατο 15/2/2020 – Ώρα: 18.00. Ενημέρωση από τον επαγγελματία μελισσοκόμο κ. Αντώνη Θεοδωράτο. Η προσέγγιση που θα κάνει αφορά, τόσο τους επαγγελματίες, όσο και τους ερασιτέχνες μελισσοκόμους της Ρόδου.

· Κυριακή 16/2/2020 – Ώρα: 18.00. Ομιλία από την καθηγήτρια – Πτυχιούχο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ. Ελπίδα Ατσίδη με θέμα «Ο ρόλος της μέλισσας για τη διατήρηση της ζωής στο περιβάλλον». Στη συνέχεια, θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας του Μελισσοκομικού Συλλόγου και θα ακολουθήσει η Μελένια Βραδιά», με μελένιες γεύσεις που θα προσφέρουν, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γ. Γεννηματάς» και η «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ».

Το πρόγραμμα του διημέρου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ», στο 5ο χιλ. Τσαϊρι – Αεροδρόμιο. Η εκδήλωση της Κυριακής απευθύνεται στους μελισσοκόμους αλλά και σ’ όλους τους φίλους του πολυτιμότερου εντόμου στον κόσμο, της μέλισσας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου