ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μήνυμα προς τους εθελοντές και οι συνεντεύξεις τύπου για τον Μαραθώνιο Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Τρεις θα είναι και φέτος οι συ­νε­ντεύ­ξεις Τύπου που θα δώσει η Ορ­γα­νω­τι­κή Επι­τρο­πή του Διε­θνούς Μα­ρα­θω­νί­ου Ρόδου, προ­κει­μέ­νου να ανα­κοι­νώ­σει ακόμη και την πα­ρα­μι­κρή λε­πτο­μέ­ρεια της κο­ρυ­φαί­ας αθλη­τι­κής εκ­δή­λω­σης που διε­ξά­γε­ται για τρίτη συ­νε­χή χρο­νιά στη Ρόδο.

Η πρώτη έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί στη Ρόδο, η δεύ­τε­ρη στην Αθήνα για τους εκ­προ­σώ­πους των ΜΜΕ της πρω­τεύ­ου­σας και των Διε­θνών Πρα­κτο­ρεί­ων  Ει­δή­σε­ων, ενώ η τε­λευ­ταία θα γίνει και πάλι στο νησί μας με­ρι­κά 24ωρα πριν την εκ­κί­νη­ση του Μα­ρα­θω­νί­ου και των άλλων αγώ­νων (10.000μ, 5.000μ. και 1.000μ.).

ΤΗ ΔΕΥ­ΤΕ­ΡΑ 15 ΙΑ­ΝΟΥΑ­ΡΙΟΥ 2016 Η ΠΡΩΤΗ ΣΥ­ΝΕ­ΝΤΕΥ­ΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στην αί­θου­σα συ­νε­δριά­σε­ων του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου Νό­τιας Ρόδου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί τη Δευ­τέ­ρα 15-02-2016 στις 12 το με­ση­μέ­ρι η πρώτη συ­νέ­ντευ­ξη Τύπου για τον 3ο Διε­θνή Μα­ρα­θώ­νιο Δρόμο Ρόδου, που θα γίνει στις 17 Απρι­λί­ου 2016.

Θα ανα­κοι­νω­θούν, η νέα δια­δρο­μή και οι λε­πτο­μέ­ρειες του Μα­ρα­θω­νί­ου και των πα­ράλ­λη­λων αγώ­νων, καθώς και οι επί­ση­μοι με­γά­λοι χο­ρη­γοί του φε­τι­νού Μα­ρα­θω­νί­ου.

Συν­διορ­γα­νω­τές  της όλης εκ­δή­λω­σης είναι, η Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δω­δε­κα­νή­σου, η «ΜΚΟ» Μα­ρα­θώ­νιος Ρόδου και στη­ρί­ζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και

η  Ένωση Ξε­νο­δό­χων Ρόδου.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΘΕ­ΛΟ­ΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑ­ΡΑ­ΘΩ­ΝΙΟΥ

Αμέ­σως μετά το τέλος της συ­νέ­ντευ­ξης, στον ίδιο χώρο θα γίνει η κοπή της πίτας των Εθε­λο­ντών του Μα­ρα­θω­νί­ου. Εκεί­νων που έχουν συμ­βάλ­λει τα μέ­γι­στα στις προη­γού­με­νες δύο διορ­γα­νώ­σεις.

ΜΗ­ΝΥ­ΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕ­ΛΟ­ΝΤΕΣ

Η Ορ­γα­νω­τι­κή Επι­τρο­πή στέλ­νει το δικό της μή­νυ­μα προς τους υπο­ψή­φιους Εθε­λο­ντές του Μα­ρα­θω­νί­ου Δρό­μου της Ρόδου:

«Αν εν­δια­φέ­ρε­στε να συμ­με­τέ­χε­τε εθε­λο­ντι­κά στον 3ο Διε­θνή Μα­ρα­θώ­νιο της Ρόδου στις 17 Απρι­λί­ου 2016, θα χα­ρού­με να σας δούμε στο Τμήμα Εθε­λο­ντι­σμού. Χρειά­ζο­νται αφο­σιω­μέ­νοι εθε­λο­ντές, ώστε οι αθλη­τές μας να απο­κο­μί­σουν ανα­μνή­σεις μιας ζωής για το νησί μας.

Ο Μα­ρα­θώ­νιος της Ρόδου στη­ρί­ζει την επι­τυ­χία του στην πο­λύ­τι­μη βο­ή­θεια των εθε­λο­ντών του. Χωρίς εσάς δεν θα μπο­ρού­σε ποτέ να γίνει πραγ­μα­τι­κό­τη­τα. Δη­λώ­στε συμ­με­το­χή για να γί­νε­τε και εσείς κομ­μά­τι μίας τόσο ση­μα­ντι­κής διορ­γά­νω­σης για το νησί μας.

Φυ­σι­κά, με την συμ­με­το­χή σας θα πα­ρα­λά­βε­τε το μπλου­ζά­κι του εθε­λο­ντή.

Οι Πρό­σκο­ποι Δω­δε­κα­νή­σου πι­στοί στις Αρχές τους και στις αξίες του εθε­λο­ντι­σμού , συμ­με­τέ­χουν και στον 3o Διε­θνή Μα­ρα­θώ­νιο « Δρό­μοι προς την Ρόδο » στις 17 Απρι­λί­ου 2016.

Μαζί μας και η πολύ ση­μα­ντι­κή βο­ή­θεια του Σώ­μα­τος Εθε­λο­ντών Σα­μα­ρει­τών, Δια­σω­στών και Ναυα­γο­σω­στών του Ελ­λη­νι­κού Ερυ­θρού Σταυ­ρού, πα­ραρ­τή­μα­τος Ρόδου .

Αν εν­δια­φέ­ρε­στε να γί­νε­τε και εσείς μέλος της με­γά­λης οι­κο­γέ­νειας του Μα­ρα­θω­νί­ου Ρόδου, πα­ρα­κα­λού­με συ­μπλη­ρώ­στε αί­τη­ση εθε­λο­ντή που θα βρεί­τε στο www.roadstorhodes.com και στείλ­τε την στις προ­τει­νό­με­νες ηλε­κτρο­νι­κές διευ­θύν­σεις. Εναλ­λα­κτι­κά μπο­ρεί­τε να πα­ρα­λά­βε­τε, καθώς και να πα­ρα­δώ­σε­τε την αί­τη­ση στο γρα­φείο πλη­ρο­φο­ριών του δήμου, στο Μα­ντρά­κι δίπλα από το “Ήχος και Φως”».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.