Μια ξεχωριστή βραδιά είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στο κινηματοθέατρο «Μετροπόλ», όπου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» διοργανώθηκε αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα με τη συμμετοχή καταξιωμένων ντόπιων καλλιτεχνών.
Η ανταπόκριση των Ροδίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα, που παραχωρήθηκε με την ευγενική χορηγία του κ. Ε. Κωνσταντινίδη.
Ως Σύλλογος Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Ποντίων για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει την όμορφη αυτή εκδήλωση και να διαθέσει τα έσοδα για το έργο του Συλλόγου μας.
Θερμές ευχαριστίες στους ντόπιους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου που ομόρφυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση και στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου μας και στηρίζοντας τον αγώνα μας.
Οι πρωτοβουλίες αυτές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την στήριξη των καρκινοπαθών και να διευρύνουμε την δράση μας βοηθώντας όσους έχουν την ανάγκη μας.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στη ροδιακή κοινωνία που από την πρώτη στίμη μας αγκάλιασε και στηρίζει με κάθε ευκαιρία το έργο μας.
«Ολοι μαζί με Δύναμη για τη Ζωή!». 
Παύλος Μπακίρης
Αντιπρόεδρος Συλλόγου ΣΚΔ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ