Τοπικές Ειδήσεις

Κατά 50% μειώνει τα εισιτήρια η ΔΕΣ ΡΟΔΑ

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ και η  ΔΕΣ ΡΟΔΑ ανακοινώνουν την μείωση του κόστους των εισιτηρίων για τις μετακινήσεις σε ποσοστό 50% σε όλες την διαδρομές.

Ισχύς της μείωσης ξεκινά αύριο 13-11-2020 και θα διαρκέσει για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID 19.

Ο Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ,  πάντα θα στέκονται στο πλευρό των πολιτών της Ρόδου με όποιο τρόπο μπορούν.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης Δημήτρης Τσίκκης δήλωσε:

«O Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τον Ροδιακό λαό και έχουμε υποχρέωση να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τις κοινωνίας, ξέρουμε ότι είναι μια συμβολική κίνηση αλλά πιστεύω ότι θα είναι μια μικρή ανακούφιση για τους πολίτες που σ αυτή την δύσκολη περίοδο χρησιμοποιούν το λεωφορείο σαν μέσο μετακίνησης»

Η μείωση κατά ποσοστό 50% ισχύει για τα ολόκληρα εισιτήρια και όχι για τα ήδη μειωμένα.

Τσίκκης Ν. Δημήτριος

Πρόεδρος διοικητικού Συμβουλίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου