Αθλητικά

Ιδιωτικά συμφωνητικά για τους ερασιτέχνες!

Η Ε.Ο.Κ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τα ιδιωτικά συμφωνητικά στους ερασιτέχνες αθλητές. ”Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.4809/2021 άρθρο 42 και ν.2725/199 άρθρο 33, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, τα σωματεία των Εθνικών κατηγοριών δύνανται να καταθέτουν συμβάσεις παροχής αθλητικών υπηρεσιών οι οποίες θα ελέγχονται ως προς την νομιμότητα τους και θα επικυρώνονται από την ΕΟΚ Εντός των ημερών σχετικός τύπος σύμβασης παροχής αθλητικών υπηρεσιών θα διατίθεται από την ΕΟΚ . Έως τότε θα επικυρώνονται όσες συμβάσεις κατατεθούν κ πληρούν τις προϋποθέσεις της υπερκείμενης νομοθεσίας και των κανονισμών της ΕΟΚ.
Στις ανωτέρω συμβάσεις θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το κάτωθι κείμενο:
«Η κατάθεση στην ΕΟΚ της παρούσας σύμβασης παροχής αθλητικών υπηρεσιών, συνεπάγεται τη συναίνεση του καλαθοσφαιριστή στη συλλογή, τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την ΕΟΚ κατά τους όρους της ΥΑ 14485/2001, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων». Άλλως, με υπεύθυνη δήλωση με όμοιο περιεχόμενο. Τις συμβάσεις αυτές θα παραλαμβάνει η υπάλληλος της ΕΟΚ κα Μελπομένη Γρηγοριάδη στο γραφείο Μητρώου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου