Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση για την ημερίδα στη Σύμη” Καθαρή ενέργεια για τα νησιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης”

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στη Σύμη η ημερίδα ” Καθαρή ενέργεια για τα νησιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης”. Πλήθος εξαιρετικών ομιλητών, ανέδειξαν την βιώσιμη ανάπτυξη ως την μοναδική λύση μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης, για το μέλλον των νησιών μας. Εισηγητής ο κ. Παναγιώτης Μεγαλούδης, ενώ και αρκετά άλλα μέλη της παράταξης μας, παρακολούθησαν τις εργασίες της ημερίδας.

 

Η ανάπτυξη των δράσεων για την ενεργειακή μετάβαση σε καθαρές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με την ενεργή συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών και φορέων είναι πραγματικά μονόδρομος .Καθαρή ενέργεια σημαίνει χαμηλό κόστος με σεβασμό στο περιβάλλον.

 

Συγχαρητήρια στον Δήμο Σύμης για την πρωτοβουλία και οργάνωση της ημερίδας, υπό την αιγίδα της Γραμματείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την “Καθαρή ενέργεια στα νησιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

 

Συγχαρητήρια στους ειδικούς συμβούλους στους καθηγητές,στους εισηγητές, στους Δημάρχους και στους κατοίκους της Σύμης που συμμετείχαν.

 

Μεγάλος απών η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η οποία όφειλε να συμμετέχει ενεργά (όχι μόνο με χαιρετισμό) αλλά να στηρίζει πραγματικά τέτοιες δράσεις. Ζητάμε να λάβει σοβαρά υπόψη, τα αποτελέσματα της ημερίδας στη Σύμη και να προχωρήσει στο προγραμματισμού και την εξασφάλιση πόρων για αυτό το εγχείρημα.

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου