Στους 154+1 βουλευτές φαίνεται ότι μειώνεται η κοινοβουλευτική δύναμη του κυβερνητικού συνασπισμού -ούτε ένα μήνα μετά την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου- καθώς ο Νίκος Νικολόπουλος φέρεται να έχει διαμηνύσει Πάνο Καμμένο oυσιαστικά ότι αυτονομείται, δηλώνοντας ότι θα παραμείνει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, αλλά θα ψηφίζει όποιο νομοσχέδιο «θεωρεί σωστό».

Ο κ. Νικολόπουλος, ως πρόεδρος και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ανακοίνωσε την Τρίτη το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου ξεκαθαρίζοντας ότι αφορά «τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς…»

Σήμερα Δευτέρα εξάλλου, συνεδρίασε η ΚΕ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, προκειμένου να επικυρώσει την αυτόνομη και αδέσμευτη κάθοδο του κόμματος.

Η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς…

Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ