Πολιτιστικά

Η ΑΣΤΕΡ «μαζεύει καπάκια και μοιράζει χαμόγελα»

Την Πέμπτη 8/6/2017 επισκέφθηκε την Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ) η εκπρόσωπος του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, κυρία Λισάκ Ρωξάνη. Πραγματοποιήθηκε ομιλία στους σπουδαστές της Σχολής για το επιτελούμενο εθελοντικό έργο και τονίστηκε ιδιαίτερα η αξία της συμβολής-συμμετοχής σε παρόμοιες ενέργειες οι οποίες αναδεικνύουν την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά στο συνάνθρωπό μας.
Ο υπεύθυνος δράσης της Σχολής, καθηγητής κύριος Θεοχάρης Νικόλαος ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν τα δυο αυτά χρόνια την προσπάθεια που καταβάλει η Σχολή και τόνισε ότι «ο στόχος της συγκεκριμένης δράσης παραμένει η ευαισθητοποίηση όλων μας, μέσω της ενεργής συμμετοχής, σε θέματα κοινωνικά που αφορούν το συνάνθρωπό μας». Για την διετία 2015-2017 η ΑΣΤΕΡ μοίρασε 40.300 χαμόγελα.

Υπεύθυνος Δράσης ΑΣΤΕ Ρόδου

Νικόλαος Θεοχάρης
Καθηγητής Τεχνικών Μαθημάτων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου