Παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Χρυσόστομος Χάσταλης από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλυθιών. Ο νεαρός τεχνικός είχε προαναγγείλει την απόφασή του να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, λύθηκε και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών.
Οι Καλυθενοί εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον Χάσταλη για όσα πρόσφερε στον Απόλλωνα στα δύο χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο του συλλόγου:
«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά από 2 χρόνια μιας εξαιρετικής συνεργασίας με τον Χρυσόστομο Χάσταλη οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά. Coach σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες αυτά τα χρόνια που ήσουν στο τιμόνι της ομάδας και πάντα θα είσαι ένα μέρος της ιστορίας του Απόλλωνα Καλυθιών.
Θέλουμε να σου ευχηθούμε τα καλύτερα για την συνέχεια και δεν λέμε αντίο… αλλά εις το επανιδείν».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν ο νεαρός τεχνικός να παραμείνει στην οικογένεια του Απόλλωνα γι’ αυτό και αναμένεται να του προτείνουν πόστο στις Ακαδημίες της ομάδας.
Πλέον το βάρος της διοίκησης του συλλόγου, στρέφεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Χρυσόστομου Χάσταλη, ο οποίος θα οδηγήσει τον Απόλλωνα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους υποψήφιους προπονητές, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Ζούννης και Κώστας Καμπούρης, όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε την Πέμπτη, δεν ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης του συλλόγου, κάτι που αναμένεται να γίνει στην επόμενη συνεδρίαση, που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ