Τοπικές Ειδήσεις

Tα Υava στήριξαν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Δωρεά τροφίμων και προϊόντων μακρά διάρκειας για τις ανάγκες των περιθαλπομένων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το οποίο βρίσκεται στη Ρόδο, πραγματοποίησε ο όμιλος Υava Fitness Centers.

To συγκεκριμένα είδη, συγκεντρώθηκαν στο γυμναστήριο της Ρόδου, στα πλαίσια της ευρύτερης εκστρατείας αλληλεγγύης και αποδόθηκαν στους υπευθύνους αμέσως μετά την λήξη της φιλανθρωπικής ενέργειας.

Ο διευθυντής του κέντρου, Βασίλης Κυρίτσης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον όμιλο για την κοινωνική αυτή προσφορά.

Σημειώνεται πως το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, παρέχει υποστήριξη σε άτομα ΑμΕΑ, ανήλικα και ενήλικα, διαθέτει γηροκομείο, αλλά και κέντρο προστασίας ανήλικων παιδιών, στις περιοχές Παραδείσι και Κολύμπια.

Τα Υava Fitness Centers, συνεχίζουν σταθερά να επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι σε πρωτοβουλίες οργανισμών αλλά και φορέων που επίκεντρο έχουν τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου