Δεν τα κατάφερε τελικά και έχασε την μάχη με τον θάνατο, ο άτυχος εργάτης καθαριότητας του Δήμου Ρόδου, Αντώνης Αρβανίτης του Αχιλλέα, γεννηθείς το 1954, τον οποίο παρέσυρε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, στον δρόμο δίπλα από την ρωμαιοκαθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Ρόδου, από τα Λάερμα, μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου αλλά η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο σοβαρή, που κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Κρήτη όπου και νοσηλευόταν μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος εργαζόμενος στην Καθαριότητα έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, ενώ είχε υποστεί βαριές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και είχε εσωτερική αιμορραγία για πολύ καιρό.
Τελικά, επέστρεψε στην Ρόδο, όπου και εξέπνευσε.
Όπως δήλωσε στην «δημοκρατική» ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Καθαριότητα, κ. Γιάννης Ντελλάκης: «Το Σωματείο μας είχε καταγγείλει εξ αρχής το περιστατικό στον ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας) εφόσον το ατύχημα που σημειώθηκε είναι εργατικό και έχει αναλάβει να διενεργήσει έρευνα καθώς και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Ήταν άτομο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Τελικά, ο συνάδελφος δεν τα κατάφερε. Το πρόβλημα είναι πως δεν βρήκαμε αυτόπτες μάρτυρες».
Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος, δεν εμφανίσθηκε κανένας μάρτυρας ενώ η Τροχαία είχε αναλάβει την διενέργεια έρευνας για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ