Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η τελετή έναρξης του 5ου διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου των «Ιπποτών Παλιάς Πόλης», που διεξάγεται στο νησί μας, η οποία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, με την διοργάνωση να διεξάγεται στην μνήμη του γονέων του Γιώργου Δανά, Στέργου και Ελπίδας.
Στην έναρξη συμμετείχαν με free stiling football οι Κατερίνα Καραλή και Παναγιώτης Καμποσιώρας, η σχολή μπαλέτου De Studio, ενώ εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου.
Την έναρξη κήρυξε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α. Ρόδου, Στέφανος Κυριαζής, ενώ συμμετείχε η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Ρόδου.
Θυμίζουμε, στο φετινό, 5ο τουρνουά των «Ιπποτών Παλιάς Πόλης», συμμετέχουν 19 ακαδημίες και πάνω από 400 αθλητές.
Επίσης, μετά από απόφαση των διοργανωτών του τουρνουά, σε όλα τα γήπεδα που θα γίνονται αγώνες, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να μπορούν οι γονείς, οι κηδεμόνες αλλά και οι απλοί θεατές, να φέρνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία κατά τη λήξη του τουρνουά θα δοθούν στην ενορία του Αγίου Παντελεήμονα Παλιάς Πόλης για να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Τέλος, φέτος, για πρώτη φορά, η έναρξη, η λήξη και οι τελικοί όλων των κατηγοριών, θα μεταδοθούν ζωντανά τηλεοπτικά, μέσα από το xxsports.org και το football-academies.gr, όπως έγινε και με την έναρξη.
Το 5ο τουρνουά των «Ιπποτών Παλιάς Πόλης» συνδιοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α. Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ