Ειδήσεις

Γιάννης Μαχαιρίδης: Θα δώσουμε και πάλι τη μάχη των εκλογών

Αποφασισμένος να δώσει και πάλι τη μάχη των εκλογών προκειμένου να συνεχίσει το έργο του στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δήλωσε χθες βράδυ στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Τιμόθεος Παρασκευάς, ο κ. Φώτη Κωστόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νίκος Ζωίδης, ο κ Γιάννης Τσιγάρος, ο κ. Τέλης Ηρακλείδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Σαββής ο κ. Δημήτρης Μοσχογιάννης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ . Σάββας Χατζησάββας ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΞΡ κ. Βασίλης Μηναίδης και άλλοι φορείς.

«Μετά από δύο νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις, είμαστε σε θέση να λέμε ότι επί οκτώ χρόνια στη Νομαρχία Δωδεκανήσου, αυτή η παράταξη έκανε τη διαφορά στην αναπτυξιακή πορεία των νησιών μας, αλλά και στην καθημερινότητα των Δωδεκανησίων. Πριν από τριάμισι χρόνια, βρεθήκαμε μπροστά στην πρόκληση να υπηρετήσουμε το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας, αναλαμβάνοντας τις πολιτικές και ιστορικές μας ευθύνες… Η παράταξή μας αλλάζει χαρακτήρα, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και αγκαλιάζει τους Δωδεκανήσιους και τους Κυκλαδίτες,… και δίνει το στίγμα της μέσα από τη νέα της ταυτότητα::

«Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας». Το Φθινόπωρο του 2012 μπήκαμε και πάλι μπροστά, δώσαμε έναν Λόγο Τιμής στους Νοτιοπελαγίτες, κι αυτοί μας έδωσαν μια ισχυρή εντολή, την οποία τιμάμε κάθε μέρα με τη σκληρή μας δουλειά και το μεγάλο χειροπιαστό μας έργο… Σήμερα, απ’ αυτό το σημείο που λέει και συμβολίζει πολλά για την παράταξή μας, συναποφασίζουμε να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω και να συνεχίσουμε την τιτάνια προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2013 ως πρώτη εκλεγμένη περιφερειακή αρχή», τόνισε ο κ Γιάννης Μαχαιρίδης
Απευθυνόμενος στα παλαιά και νέα στελέχη της παρατάξεως του ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης τους ζήτησε να δώσουν τη μάχη στις εκλογές, έχοντας ως όπλο στη φαρέτρα τους το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης στα προβλήματα που παρουσιάζει ο τομέας Υγείας. Εξέφρασε τη λύπη του για τις ελλείψεις στη Ρόδο και για το γεγονός ότι το νοσοκομείο της Κω έμεινε χωρίς καρδιολόγο . Δεσμεύθηκε να αγωνιστεί προκειμένου να έχουν οι νησιώτες τις υπηρεσίες υγείας που πρέπει.

Αναλυτικά, η ομιλία του κ. Μαχαιρίδη:
Σε λίγους μήνες συμπληρώνονται δώδεκα χρόνια από τη δημιουργία της μεγάλης μας παράταξης, που ξεκίνησε το ταξίδι της απ’ αυτόν το δρόμο, λίγα μέτρα πιο δίπλα.
Τότε, Καλοκαίρι του 2002, απ’ αυτό το σημείο της πόλη μας, η παράταξή μας «Δωδεκάνησα Νέα Πορεία» έδωσε την πρώτη της μάχη, διεκδικώντας τη ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας για να υπηρετήσουμε το νομό μας.

Μετά από δύο νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις, είμαστε σε θέση να λέμε ότι επί οκτώ χρόνια στη Νομαρχία Δωδεκανήσου, αυτή η παράταξη έκανε τη διαφορά στην αναπτυξιακή πορεία των νησιών μας, αλλά και στην καθημερινότητα των Δωδεκανησίων.

Πριν από τριάμισι χρόνια, βρεθήκαμε μπροστά στην πρόκληση να υπηρετήσουμε το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας, αναλαμβάνοντας τις πολιτικές και ιστορικές μας ευθύνες…
Η παράταξή μας αλλάζει χαρακτήρα, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και αγκαλιάζει τους Δωδεκανήσιους και τους Κυκλαδίτες,… και δίνει το στίγμα της μέσα από τη νέα της ταυτότητα::
«Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας».

Το Φθινόπωρο του 2012 μπήκαμε και πάλι μπροστά, δώσαμε έναν Λόγο Τιμής στους Νοτιοπελαγίτες, κι αυτοί μας έδωσαν μια ισχυρή εντολή, την οποία τιμάμε κάθε μέρα με τη σκληρή μας δουλειά και το μεγάλο χειροπιαστό μας έργο…
Σήμερα, απ’ αυτό το σημείο που λέει και συμβολίζει πολλά για την παράταξή μας, συναποφασίζουμε να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω και να συνεχίσουμε την τιτάνια προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2011 ως πρώτη εκλεγμένη περιφερειακή αρχή.

Με παλαιότερα και έμπειρα στελέχη της…, μαζί με πολλά, νέα και δυναμικά πρόσωπα να την πλαισιώνουν, η παράταξή μας δεσμεύεται πολιτικά να είναι και σε αυτές τις εκλογές, αλλά και στην επόμενη κρίσιμη πενταετία για τα νησιά μας, η Επιλογή Ευθύνης και Προσφοράς…

Ζητώ απ’ όλους εσάς, παλαιότερους συνεργάτες μου και τα νέα πρόσωπα που συμπορεύονται μαζί μας, να γίνει αυτός ο χώρος που εγκαινιάζουμε απόψε η αφετηρία για έναν όμορφο αγώνα.
Αγώνα με Ήθος, αλλά και με Αποφασιστικότητα…
Έχετε ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σας: Το μεγάλο έργο αυτής της παράταξης σε όλα τα επίπεδα…
Υπερασπιστείτε και προβάλλεται αυτό το έργο, που άγγιξε κάθε Ροδίτη κάθε Δωδεκανήσιο…
Βγείτε μπροστά, συνομιλήστε με τον συμπατριώτη μας, δεχθείτε το «μπράβο» και την ευχή του, ακούστε όμως και την κριτική του.
Δώστε τη μάχη με επιχειρήματα, δύναμη και αυτοπεποίθηση…
Συγκρουστείτε, αν χρειαστεί, και μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει ή να μειώσει το αποτύπωμα που αφήνει αυτή η παράταξη σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό και νησί…
Αυτό το αποτύπωμα και τα ίχνη που αφήνει πίσω της η μεγάλη μας παράταξη είναι ο οδηγός όλων μας για τη νέα Νίκη…

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους που ανταποκριθήκατε στο ανοικτό προσκλητήριο της παράταξής μας… Τα παλαιότερα μέλη της παράταξης, αλλά και όλους εσάς που επιλέξατε να μοιραστείτε αυτό το ταξίδι…
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και δηλώσω ευγνώμων προς εκείνες και εκείνους τους συνεργάτες μου, που μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και προσφοράς, αποφασίζουν να δώσουν χώρο σε μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών…
Είμαι βέβαιος ότι δεν πρόκειται να λείψουν ούτε απ’ αυτήν την αναμέτρηση και πως θα είναι κοντά μας και παρόντες, με τον τρόπο τους, στη νέα μας αυτή προσπάθεια…

ΝΑ ευχηθώ καλό αγώνα σε όλους μας…
ΕΝΑΝ αγώνα που θα είναι ωραίος, αλλά και κοπιαστικός…
Στο τέλος όμως θα μας βρει και πάλι νικητές…
Σας ευχαριστώ…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου