Τοπικές Ειδήσεις

Έναρξη Εγγραφών στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Μετά από 18 έτη λειτουργίας τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγκαταλέγονται σήμερα στα πλέον ποιοτικά σχολεία της χώρας. Το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο διδακτικού έργου, η πολυδιάστατη φροντίδα στον μαθητή, η έμφαση σε καινοτόμα προγράμματα, οι επιλεγμένες μέθοδοι διδασκαλίας, η αποτελεσματική αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στη μαθησιακή διαδικασία, καθώς και η αδιάλειπτη προσφορά στην τοπική κοινωνία, συνιστούν τα κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία τους.

 

Οι εγγραφές νέων μαθητών για τον Παιδικό Σταθμό, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο για το σχολικό έτος 2021-2022, έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσετε τα νέα προγράμματά μας, τις ποικίλες δραστηριότητες που οργανώνουμε, τα μέσα που αξιοποιούμε και τις εκπαιδευτικές διαδικασίες που εφαρμόζουμε.

 

Πληροφορίες για ενημερωτικές συναντήσεις δια ζώσης ή εξ αποστάσεως στο τηλ.: 22410 01400

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου