Αθλητικά

Ακαδημίες Α.Σ. Ρόδος: Ημερίδα στις 19/2 με Αχιλλέα Υφαντίδη

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος, ενημέρωσαν ότι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Η επίδραση της ψυχολογίας στο παιδί στην αθλητική και καθημερινή του δραστηριότητα», με ομιλητή τον Αχιλλέα Υφαντίδη.
Αναλυτικά:
«Με την έναρξη του 2020, θέσαμε ως στόχο την δημιουργία και προβολή μιας Ακαδημίας, που θα λειτουργεί με γνώμονα την παροχή διαφορετικών εικόνων εκπαιδευτικής διαδικασίας προς τους νεαρούς αθλητές.
Ταυτόχρονα, επιδίωξή μας είναι η παροχή προς τους γονείς, στο μέτρο που οι ίδιοι επιθυμούν, λύσεων και προτάσεων σε θέματα τα οποία οι προπονητές, οι γονείς και τα παιδιά συναντάνε στην καθημερινότητά τους.
Στο πλαίσιο αυτό, προχωράμε στην διεξαγωγή ημερίδας με κύριο θέμα: “Η επίδραση της ψυχολογίας στο παιδί στην αθλητική και καθημερινή του δραστηριότητα”.
Επίσης, θα αναπτυχθούν θέματα όπως : α)Η Επίλυση συγκρούσεων, β) Τι μπορεί να θεωρηθεί ως νίκη για ένα παιδί, γ) Παραγωγή κινήτρων, δ) Μορφές επικοινωνίας κ.α.
Εισηγητής της ημερίδας μας ο κ. Αχιλλέας Υφαντίδης, ο οποίος είναι Εκπαιδευτής – Επιστημονικός Συνεργάτης στις Σχολές Προπονητών UEFA της ΕΠΟ, ψυχολόγος στις μικρές Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και Ψυχολόγος στο Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ μεταξύ άλλων.
Σας περιμένουμε την Τετάρτη 19/02/20, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Semiramis και ώρα 19:00.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε επιθυμεί να παρευρεθεί. Θα ήταν χαρά μας να αντικρίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με προπονητές, γονείς και αθλητές άλλων ομάδων και ακαδημιών.
Βιογραφικό κ. Αχιλλέα Υφαντίδη
• Εκπαιδευτής – Επιστημονικός Συνεργάτης στην εταιρεία Σχολές Προπονητών UEFA της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Εισηγητής Σεμιναρίων πάνω σε θέματα εργασιακής ψυχολογίας, ορθής επικοινωνίας, αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού στην εταιρεία Σύμβουλος επιχειρήσεων
• Μέλος Κύριου Διδακτικού Προσωπικού στην εταιρεία ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
• Ψυχολόγος στις μικρές Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου στην εταιρεία Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
• Ψυχολόγος στο Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ
• Σπούδασε MA in International Relations στο Kent University at Canterbury-United Kingdom
• Σπούδασε Ψυχολογία στο Aristotle University of Thessaloniki
• Σπούδασε Performance Coaching Diploma στο International E-Learning Academy».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου