Ειδήσεις

Live Webinar για την Ψυχική Υγεία στην περίοδο της πανδημίας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Tο Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:00, μία άκρως επίκαιρη διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Η Ψυχική Υγεία στην περίοδο της Πανδημίας».

Τη συζήτηση θα ανοίξει η Υφυπουργός Υγείας, κα Ζωή Ράπτη. Στους ομιλητές της εκδήλωσης περιλαμβάνονται εξέχοντες επιστήμονες με εκτενή εμπειρία σχετική με το θέμα και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ.:

· Μένη Μαλλιώρη, Ομότιμη Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος Δ.Σ. Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία, τ.Πρόεδρος Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικων, Υποψήφια Ευρωβουλευτής – Κίνημα Αλλαγής, τ. Ευρωβουλευτής 1999-2004

· Μαρίνα Οικονόμου – Λαλιώτη, Καθηγήτρια Ψυχιατρικής στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονική Συνεργάτης του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής – Ε.Π.Ι.Ψ.Υ και Πρόεδρος του Ελληνικού κλάδου της Παγκόσμιας Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης

· Θάνος Ασκητής, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, Πρώην Βουλευτής Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας

· Ρένα Μπαρδάνη, Πρόεδρος ΕΛΙΝΥΑΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας)

Τη διαδικτυακή συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συζητηθούν οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας, καθώς και η βέλτιστη διαχείριση των νέων αυτών συνθηκών για τη διασφάλιση της ψυχικής μας υγείας.

 

Η συμμετοχή στο live webinar είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/36DLtDQ. Στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Λίγα λόγια για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα. Διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 7 υπερσύγχρονα campus και προσφέρει 66 αναγνωρισμένα bachelors και masters, σε συνεργασία με 7 κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια.

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου