Γράφει ο Σάββας Πεταλάς

Όταν το ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον λαό να διαδηλώσει την Πέμπτη κατά των μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση του….. ΣΥΡΙΖΑ, τότε μόνο το άσμα “Μου το’ χα πει” από το μουσικό συγκρότημα Tsopana-Rave μπορεί να περιγράψει το μέγεθος της πολιτικής παράνοιας και του σουρεαλισμού που εκπροσωπούν.

Αυτοί που ενδεδυμένοι άλλοτε ως αμνοί και άλλοτε ως επαναστάτες (της οκάς να μην τίποτα πιο βαρύ) αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι καρπαζοεισ(πράκτορες) και σύμμαχοι των ξένων, οι οποίοι άδειασαν Σαμαρά και Βενιζέλο ακριβώς επειδή έπιασαν τους στόχους, σε ένα πρόγραμμα που περίμεναν ότι δεν έβγαινε.!!! Όποιοι από τους κομματικούς υποστηρικτές του κ Τσίπρα επιμένουν να μην καταλαβαίνουν ας συνεχίζουν να ακούν tsopana-rave που άλλωστε ταιριάζει σε κοπάδια που πηγαίνουν για σφαγή…χαρούμενα…και στα τέσσερα (κατά Πάνο Καμμένο). Βέβαια ο κ Τσίπρας δεν φταίει για όλα διότι ο ίδιος και οι συντρόφοι του αποτελούν προιόν της μεταπολιτευτικής παρακμής από το 1981 μέχρι σήμερα…..Το μείζον πρόβλημα της χώρας είναι ότι η απόλυτη μετριότητα και μετριοκρατία της μεταπολίτευσης επέτρεψε στα κατεξοχήν λούμπεν βολεμένα της παιδιά με αριστερή φρασεολογία σε συνεργασία με λαϊκιστές της κιτς δεξιάς να παριστάνουν τους άφθαρτους σωτήρες σε ένα λαό που μεγάλη του μερίδα είναι εθισμένη στο λαικισμό…. του 1980 και υπό διαρκή σύγχυση….. από τις απανωτές οικονομικές “καρπαζιές” των τελευταίων 5 ετών…
Υ.Γ. 1 Η πληροφορία ότι ο κ Τσίπρας θα συμμετάσχει στην διαδήλωση ως Αλέξης εναντίον του εαυτού του ως Πρωθυπουργού ενώ ταυτόχρονα θα τραγουδήσει το σχετικό άσμα “Μου το’ χα πει…..για το μνημόνιο” μαζί με τους Tsopana-Rave υπό τις επευφημίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκε.
ΥΓ.2 Η πληροφορία όμως που φαντάζει αληθινή είναι ότι τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους τρεις βουλευτές του Νομού θα διοργανώσουν φεστιβάλ κατά της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά μας που οι ίδιοι στήριξαν…..
Υ.Γ.3 Παραμένει αδιευκρίνιστο αν όντως ο βουλευτής κ Καματερός μετά από προτροπές των δύο συναδέλφων του κκ Γάκη και Σαντορινιό θα μοιράσει “θαυματουργό” νερό στους παρευρισκόμενους ώστε να ξεχάσουν τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ