Τοπικές Ειδήσεις

Συνεδρίαση της παράταξης του Νίκου Γερονικόλα, «Αρχή Οργάνωσης»

Για τους κινδύνους του νέου εκλογικού Νόμου και το πλήρες πρόγραμμα της παράταξής τους καταρτίσθηκαν οι υποψήφιοι του Νίκου Γερονικόλα Σε ευρεία παραταξιακή συγκέντρωση, το περασμένο Σάββατο, στο Olympic Palace

Από κατάρτιση πέρασαν, το περασμένο Σάββατο, οι 343 υποψήφιοι και οι υποψήφιες της παράταξης του Νίκου Γερονικόλα, «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας, έτσι ώστε να έχουν πλήρη γνώση των υποχρεώσεών τους έναντι του νέου εκλογικού Νόμου, καθώς και το είδος των ενεργειών προβολής που θα πρέπει να αποφύγουν για να μην κινδυνέψουν μετεκλογικά με απώλεια της έδρας τους. Ταυτόχρονα, όλοι και όλες ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον υποψήφιο Δήμαρχο για το πλήρες πρόγραμμα της παράταξής τους, ώστε να γνωρίζουν συνολικά το όραμα που τους οδηγεί στον εκλογικό αγώνα της αυτοδιοίκησης.

Πιο συγκεκριμένα, η παραταξιακή συνάντηση της «Αρχής Οργάνωσης» για το νησί μας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2023, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Olympic Palace και είχε πλήρη συμμετοχή.

Οι νομικοί και επιστημονικοί σύμβουλοι της «Αρχής Οργάνωσης» για το νησί μας παρουσίασαν τα όσα εισάγει ο νέος εκλογικός Νόμος και ανέλυσαν με παραδείγματα όλα όσα οφείλει να γνωρίζει ο κάθε υποψήφιος και υποψήφια για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη. Όπως τονίσθηκε, «είναι σημαντικό να τηρηθεί το γράμμα του νέου Νόμου σε όλες εκλογικές δαπάνες, από την εκτύπωση μιας απλής κάρτας μέχρι την προβολή στα ΜΜΕ, στο facebook και το Instragram. Σε αντίθετη περίπτωση οι ποινές για τους υποψήφιους είναι οικονομικές, διοικητικές και προβλέπουν αφαίρεση της έδρας σε περίπτωση εκλογής».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου