Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου με την Περιφερειακή αρχή

Την Τρίτη 10 Σεπτεβρίου 2019 τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “Αγ. Εφραίμ” συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκου και τον χωρικό αντιπεριφεριάρχη κ. Χρήστο Ευσταθίου. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εξέθεσαν στους επικεφαλής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου τα ζητήματα που αφορούν στις επικείμενες δράσεις και στα σχέδια ανάπτυξης του Συλλόγου και συζήτησαν εκ νέου τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των Εθελοντών Αιμοδοτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ενισχυθούν στο μέγιστο οι προσπάθειες κάλυψης των αναγκών των κατοίκων της Δωδεκανήσου σε αίμα αλλά και μυελό των οστών. Όπως τονίστηκε στη συζήτηση, μόνο η συνέργεια μεταξύ φορέων, συλλόγων και ομάδων, και οι συντονισμένες κινήσεις μπορούν να αποφέρουν θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για κοινωφελή δράση ουσιαστικής αποτίμησης.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά όλα τα μέλη μας και μη τα οποία συμμετέχουν στο νέο περιφερειακό σχήμα και ιδιαίτερως το μέλος μας και παλιό μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Χρήστο Ευστρατίου, για την εκλογή του ως Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη,πολιτικής προστασίας,περιβάλλοντος και εθελοντισμού. Καθώς και τον Αντιπρόεδρος μας κ. Γιάννη Φλεβάρη για την επανεκλογή του ως Αντιπεριφερειάρχη, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου