Τοπικές Ειδήσεις

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου στο πλευρό των πληγέντων της Βηρυτού

Οι οικονομικές συνέπειες και η ανθρωπιστική καταστροφή που προκάλεσε η έκρηξη νιτρικού αμμωνίου στο λιμάνι της Βηρυτού οδήγησε σε μια τεράστια παγκόσμια αγκαλιά αλληλεγγύης και ένα κύμα βοηθείας.

Ο Φ.Σ.Δ. πιστός στις αρχές του, θέλει να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις και να κινητοποιήσει όλους σε αυτό το εγχείρημα, παρόλο τις δυσμενείς εγχώριες οικονομικές καταστάσεις.    Σας καλούμε όποιος θέλει να βοηθήσει, να απευθυνθεί στα φαρμακεία του νομού μας (και όχι στα γραφεία του συλλόγου για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας) και να αφήσει οτιδήποτε μπορεί σε υγειονομικό υλικό και φάρμακα  (αλοιφές για εγκαύματα, απολυμαντικά-αντισηπτικά, ορούς, οφθαλμικά   σκευάσματα, γάζες, κ.τ.λ).

Το υλικό θα συγκεντρωθεί με ευθύνη του Φ.Σ.Δ. και θα διαβιβαστεί αρμοδίως και με ασφάλεια στην πληγείσα περιοχή.

Η οποιαδήποτε ελάχιστη συνδρομή μας μπορεί να απαλύνει τον πόνο από την ανείπωτη αυτή τραγωδία. Είμαστε σίγουροι ότι για μια ακόμα φορά το φιλότιμό μας θα υπερισχύσει, το κίνητρο είναι υψηλό.

Ο Φ.Σ.Δ. και οι φαρμακοποιοί του νομού μας διαθέτουν αρχικά το ποσό των 4.000 ευρώ για την εκκίνηση της προσπάθειας αυτής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου