Τοπικές Ειδήσεις

ΕΠΑΛ: Αναμενόμενα και βατά τα θέματα για τους καλά προετοιμασμένους μαθητές

Στα μαθήματα της Υγιεινής, του Προγραμματισμού Υπολογιστών, των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και των Στοιχείων Μηχανών, εξετάστηκαν χθες Σάββατο οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στο πλαίσιο των πανελληνίων εξετάσεων. Τα θέματα χαρακτηρίστηκαν από τους υποψήφιους αναμενόμενα και βατά για τους καλά προετοιμασμένους μαθητές.


Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι μαθητές δήλωσαν τα εξής:

Εμμανουήλ Μουστακέλλης

Στοιχεία Μηχανών

Τα θέματα θα έλεγα ότι ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας. Όποιος είχε διαβάσει θα μπορούσε να πετύχει ένα καλό βαθμό. Υπήρχαν κάποιες παγίδες που έπρεπε να προσέξει κανείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι απαιτήσεις των θεμάτων ήταν ιδιαίτερα υψηλές.

Ραφαήλ Καπίρης

Στοιχεία Μηχανών

Κατά την προσωπική μου κρίση, τα θέματα ήταν απαιτητικά. Παρόλα αυτά, ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με άνεση. Προσωπικά θεωρώ ότι τα πήγα καλά, θα μπορούσα να τα έχω πάει ακόμη καλύτερα, εάν διαχειριζόμουν αποτελεσματικότερα το άγχος μου.

Λεβέντης Τσαμπίκος

Στοιχεία Μηχανών

Τα θέματα ήταν εύκολα και αναμενόμενα. Είχαμε ξαναδουλέψει παρόμοια θέματα, πλην ενός, το οποίο δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε.

Χρήστος Περρής

Στοιχεία Μηχανών

Τα θέματα ήταν εύκολα και βατά. Όποιος είχε διαβάσει μπορούσε να γράψει καλά. Υπήρχαν κάποιες παγίδες που απαιτούσαν προσοχή, σε γενικές γραμμές όμως ήταν εύκολα τα πράγματα.

Μανώλης Ζαννετούλης

Υγιεινή

Τα θέματα ήταν σαφώς δυσκολότερα σε σύγκριση με αυτά που έπεσαν τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ όμως ότι ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν δυσκολεύτηκε. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή μου στο σημερινό μάθημα.

Λουκάς Λουκαϊδης

Υγιεινή

Τα θέματα ήταν βατά και κατανοητά. Χρειαζόταν ασφαλώς μία καλή προετοιμασία για ένα καλό αποτέλεσμα. Εκτιμώ ότι τα πήγα καλά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ντάνιελ Καλπακίδης

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης

Στάθηκα αρχικά τυχερός, καθώς διάβασα για το συγκεκριμένο μάθημα αρκετά, είχα απομνημονεύσει όλο το βιβλίο και τα θέματα που έπεσαν ήταν αυτά που γνώριζα καλά. Θεωρώ ότι έχω πετύχει ένα πολύ καλό βαθμό. Γενικώς ήταν εύκολα τα σημερινά θέματα.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, έχουν ακόμη μια εβδομάδα εξετάσεων, δηλαδή μέχρι και τις 17 Ιουνίου, ενώ την Παρασκευή (10/6), έπεσε η «αυλαία», για τις εξετάσεις που αφορούν τα Γενικά Λύκεια. Για τους υποψήφιους όλων των σχολείων, θα ακολουθήσουν και τα ειδικά μαθήματα, από τις 18 έως τις 30 Ιουνίου. Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου