Έτοιμος να διεκδικήσει το Κύπελλο των Πολιτιστικών Συλλόγων Αττικής είναι ο Δωδεκανησιακός.
Η ομάδα του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, έπειτα από την νίκη του με σκορ 3-0 σε βάρος της Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.
Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαΐου και αντίπαλος του Δωδεκανησιακού θα είναι η ομάδα των Πολιτιστικών Αθλητικών Συλλόγων Καλαβρύτων.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ο Δωδεκανησιακός, η ομάδα του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων που συμμετέχει στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Πολιτιστικών Συλλόγων Αττικής, μετά την άριστη πορεία της στο Πρωτάθλημα (τερμάτισε 2ος με 7 νίκες και 2 ήττες, σε ισοβαθμία με την πρώτη Μάνη) πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου, επικρατώντας 3-0 της Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά με χατ-τρικ του Κωστή Παπαγιάννη.
Στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Πολιτιστικών Αθλητικών Συλλόγων Καλαβρύτων, την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαΐου, στις 7:00 το απόγευμα στο γήπεδο ‘’Π. Νικολαΐδης’’ στη Νίκαια.
Σας περιμένουμε να στηρίξετε την ομάδα μας! Είναι δωρεάν είσοδος.
Στο πλαίσιο της βραδιάς θα παρουσιαστούν χορευτικά συγκροτήματα από τα Σωματεία που μετέχουν στο τουρνουά και θα γίνουν οι απονομές του Πρωταθλητή ( Ένωση Απανταχού Μανιατών “Η ΜΑΝΗ”), του Κυπελλούχου, του Κυπελλούχου Ήθους και του 1ου σκόρερ».
















