Προπόνηση την Μεγάλη Τετάρτη, στην Παραλία Τσαμπίκας και σε μια πολύ ηλιόλουστη μέρα, είχαν οι δύο από τους αθλητές της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος» που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, ο Νίκος Λυρίου και ο Φραγκίσκος  Ζούνης. Στην διάρκεια της προπόνησης τους εξασκήθηκαν με άλματα σε σαμάρια και στροφές, εξελίσσοντας τις οδηγικές τεχνικές τους ικανότητες και παράλληλα βελτιώνοντας τους χρόνους, τρελαίνοντας ακόμα μια φορά τα χρονόμετρα.

Αφού επέστρεψαν την Μεγάλη Τρίτη, στην Ρόδο, από τον 3ο αγώνα του Σαββατοκύριακου στα Γιαννιτσά, συνεχίζουν τις εντατικές προπονήσεις τους δυναμικά για τον 4ο αγώνα του Πρωταθλήματος. Οι αθλητές, ενημέρωσαν ότι η ιδιαίτερη απαιτητική πίστα στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας στην Χαλκίδα είναι από τα πιο δύσκολα και απρόβλεπτα τερέν όπου λόγω της χωμάτινης αμμουδερής επιφάνειας, κάθε γύρος αποτελεί και μια νέα πρόκληση.

Σε ένα break που έκαναν στην προπόνησή τους, μίλησαν για την εμπειρία τους στο άθλημα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που συμμετέχουν και δέχτηκαν να φωτογραφηθούν από την ομάδα της ΛΕ.ΜΟΤ. Ίκαρος.

Τις προπονήσεις συνεχίζει και ο Άρης Τσαρνάς, ο αθλητής του συλλόγου από την Κω, που συμμετέχει επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ