Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου μαζί με τον Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Στη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες μας, δεδομένο του ότι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Μεταξύ αυτών, η περυσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας, Ράνια Ρεμπούλη του ΑΓΕΣ Κάμειρος και ο Μιχάλης Χατζηιωάννου από τη Σύμη. Η Ρεμπούλη θα έχει αντιπάλους συνολικά 34 αθλήτριες, ενώ στους άνδρες θα πάρουν μέρος 72 δρομείς.

Τα όρια που πρέπει να «πιάσουν» οι αθλητές προκειμένου να βρεθούν στο Βερολίνο, είναι το 1.07.40 για τους άνδρες και το 1.14.40 για τις γυναίκες.

*Μόνο για την συμμετοχή στον Μαραθώνιο θα ισχύσουν και όρια Ημιμαραθωνίου τα οποία θα πρέπει να έχουν επιτευχθεί έως 31/5/18 σε επίσημους και πιστοποιημένους αγώνες μετά από έγκριση της ΕΠΑΣ. Σε περίπτωση που κανένας αθλητής-τρια δεν επιτύχουν όρια συμμετοχής τότε θα συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μόνο ο νικητής και η νικήτρια του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ