Τοπικές Ειδήσεις

Εργα στη λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου

Σε χρόνο ρεκόρ η νέα δημοτική αρχή ολοκλήρωσε την ανακαίνιση των τουαλετών στη λαϊκή αγορά στην περιοχή Αγίου Δημητρίου, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των παραγωγών. Διέθεσε μάλιστα προσωπικό για τη φροντίδα των τουαλετών που λειτούργησαν ξανά το περασμένο Σάββατο.
Ο πρόεδρος των παραγωγών λαϊκής αγοράς, κ. Νίκος Δημήτρας εκφράζει τις ευχαριστίες του σημειώνοντας ότι η δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε ταχύτατα σε ένα βασικό αίτημα που έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της λαϊκής αγοράς και των ίδιων των παραγωγών.
«Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο, Αντώνη Καμπουράκη, τον αντιδήμαρχο, Τηλέμαχο Καμπούρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο, κ. Σάββα Καραταπάνη για την αποκατάσταση των τουαλετών της λαϊκής αγοράς Αγίου Δημητρίου έπειτα από αίτημά μας. Ευχαριστούμε επίσης για τη διάθεση υπαλλήλου για την καθαριότητα του χώρου. Πρόκειται για ένα αίτημα που είχε να κάνει με την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της λαϊκής αλλά και των παραγωγών. Η συνεργασία μας είναι άριστη», είπε ο κ. Δημήτρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου