Πολιτιστικά

Ενα ακόμη μέλος στην οικογένεια της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

πολιτισμος-μουσικη

Ένα ακόμη μέλος καλωσόρισε επίσημα στην οικογένειά της η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα στην συνεδρίαση της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2017, το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την ένταξη στην Ο.Π.Σ. Ρόδου του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Πυλώνας «Η Δρυίς» που αποτελεί το 46ο μέλος της.

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων, η οποία στα περίπου δύο χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς και να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό της περιοχής μας, καλύπτει πλέον γεωγραφικά σε ποσοστό που αγγίζει το 80% τους οικισμούς του νησιού, χωρίς να συνυπολογίζεται η πόλη της Ρόδου. Παράλληλα υπό ένταξη βρίσκονται ακόμη τρεις σύλλογοι οι οποίοι εφόσον ολοκληρώσουν επιτυχώς την σχετική διαδικασία θα ανεβάσουν δυνητικά τον συνολικό αριθμό μελών της ΟΠΣ μια «ανάσα» μακριά από τους 50, ισχυροποιώντας έτσι σημαντικά την προσπάθεια ενδυνάμωσης της φωνής των φορέων του πολιτισμού στο νησί μας.

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.