ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανοίγει τις επόμενες μέρες το Taxis για το επίδομα θέρμανσης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
θέρμανση

Ανοίγει τις αμέσως επό­με­νες μέρες η εφαρ­μογή του συστή­μα­τος TAXIS, προ­κει­μέ­νου να ενη­με­ρω­θούν πλήρως όλοι οι ενδια­φε­ρό­με­νοι τόσο για τα κρι­τή­ρια όσο και το ύψος του επι­δό­μα­τος θέρ­μαν­σης.

Αυτό δήλωσε, από το βήμα της Βουλής, ο ανα­πλη­ρω­τής υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών Τρύφων Αλε­ξιά­δης απα­ντώ­ντας σε σχετική επί­καιρη ερώτηση του βου­λευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμ­μέ­νου.

Ειδι­κό­τερα για τα κρι­τή­ρια που θα ισχύ­σουν, ο κ. Αλε­ξιά­δης απο­σα­φή­νισε ότι το ετήσιο συνο­λικό εισό­δημα, δεν θα πρέπει να υπερ­βαί­νει τις 12.000 ευρώ ετησίως για τους άγαμους και τις 20.000 για τους έγγα­μους, ενώ για κάθε παιδί θα προ­στί­θε­ται το ποσό των 2.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά την ακίνητη περιου­σία δεν θα πρέπει να υπερ­βαί­νει τις 100.000 ευρώ για τους άγαμους και τις 200.000 ευρώ για τους έγγα­μους.

Ακόμα, ο κ. Αλε­ξιά­δης δια­βε­βαί­ωσε ότι για τις δηλώ­σεις που θα γίνουν μέχρι τέλους του έτους, το επίδομα θα κατα­βλη­θεί μέχρι τα τέλη του ερχό­με­νου Φεβρουα­ρίου ενώ εκείνες που θα κατα­τε­θούν έως τέλη Μαΐου 2016, το επίδομα θα τους κατα­βλη­θεί μέχρι τα τέλη του ερχό­με­νου Ιουλίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.