Την ώρα που οι εκδηλώσεις έχουν «παγώσει» σχεδόν σε όλο τον κόσμο, μια ελληνική Destinatίon Management Company (DMC) κατάφερε μια σημαντική επιτυχία. Ο λόγος για την Ενenτ Makers και το μεγάλο eνent της παρουσίασης του νέου μοντέλου της Audi που πραγματοποίησε επί 20 ημέρες στη Ρόδο.

Η γερμανική εταιρεία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, ως την πιο ασφαλή χώρα στην Ευρώπη. Και ταυτόχρονη εμπιστεύτηκαν την Event Makers με την οποία είχαν συνεργαστεί και πέρυσι, αφού είχαμε διοργανώσει τρεις παρουσιάσεις για την Porsche (όμιλος νolkswageη), αναφέρει χαρακτηριστικά στο Η&R η Μαρία Παπαδάκη, ιδιοκτήτρια της διοργανώτριας DMC.

Το eνent αφορούσε στην παρουσίαση του Audi RS e-tron G7 σε συνολικά 180 δημοσιογράφους από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι έφταναν καθημερινά στο νησί σε γκρουπ των 7 ατόμων, με ιδιωτικό jet από το Μόναχο, έκαναν νυχτερινό test driνe και την επόμενη ημέρα πριν αναχωρήσουν οδηγούσαν τα πρωτότυπα μοντέλα στην ειδική διαδρομή της Ρόδου.

Η τοπική υποστήριξη

Η διαδικασία δεν ήταν καθόλου εύκολη. «Αρχικά προσπάθησα να βρω τρόπο να γίνει η διοργάνωση στην Κρήτη γιατί έχει πολύ καλύτερες διαδρομές. Αλλά δυστυχώς οι τοπικές αρχές δεν μπήκαν στη διαδικασία να κινηθούν γρήγορα και να παρέχουν την απαραίτητη στήριξη. Κάτι που έκαναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη Ρόδο. Η Πολεμική Αεροπορία μας παραχώρησε το στρατιωτικό αεροδρόμιο στα Μαριτσά για το test driνe ενώ ο Δήμος Ρόδου ήταν αρωγός σε κάθε μας βήμα: έστειλα έναν χάρτη με όλες τις λακκούβες που υπήρχαν στη διαδρομή και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου τις έφτιαξε όλες άμεσα, ζητήσαμε να σκουπίσουν την πίστα του αεροδρομίου και σε μισή ώρα η σκούπα του Δήμου ήταν εκεί….. Η Μαρία Παπαδάκη δίνει τα εύσημα στον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, έναν άνθρωπο του τουρισμού, ο οποίος κατάλαβε την προστιθέμενη αξία του eνent για το νησί και το πήρε προσωπικά.

«Να σημειώσω δε ότι ο ίδιος δεν είχε κανένα προσωπικό επιχειρηματικό όφελος αφού η εκδήλωση δεν έγινε στο δικό του ξενοδοχείο», επισημαίνει. Και φυσικά οι Γερμανοί έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι δηλώνοντας ότι ποτέ πριν δεν έχουν λάβει ξανά τέτοια υποστήριξη από τις τοπικές αρχές.

Και με δεδομένο ότι οι πωλήσεις του Audi RS e-tron G7 αναμένεται να ξεκινήσουν στο πρώτο τρίμηνο του 2021, ήδη ο όμιλος νolkswagen έχει ζητήσει από την κα Παπαδάκη προσφορά προκειμένου η μεγάλη παρουσίαση να γίνει και πάλι στην Ελλάδα.

Βίκη Τρύφωνα

ΒΟUSSΙΑS COMMUNICΑTIONS

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ