Επίθεση στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα εξαπέλυσε ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή την απόφαση του υπουργού για τη δημιουργία πέντε νέων Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (hot-spots) στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

«Αντί να λάβει μέτρα για την αποσυμφόρησή των νησιών μας, να τα μετατρέψει, ουσιαστικά, σε μόνιμες “αποθήκες” για χιλιάδες παράνομους μετανάστες», σχολίασε ο κ. Βαρβιτσιώτης ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Μουζάλας εγκαθιστά σήμερα με την υπογραφή του πέντε νέα hot-spots «κόντρα σε όλες του τις διαβεβαιώσεις προς τους νησιώτες του Ανατολικού Αιγαίου, που βλέπουν καθημερινά τα νησιά τους να “βουλιάζουν” από παράνομους μετανάστες»

Ο κ. Μουζάλας είναι «ανεπαρκής» και «επιβλαβής»για τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών, σημειώνει χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τα σωρευμένα ψέματα και η ανικανότητα της Κυβέρνησης αποκαλύπτονται σήμερα με τον πλέον αμείλικτο τρόπο. Γιατί – κόντρα σε όλες του τις διαβεβαιώσεις προς τους νησιώτες του Ανατολικού Αιγαίου, που βλέπουν καθημερινά τα νησιά τους να “βουλιάζουν” από παράνομους μετανάστες – ο κ. Μουζάλας εγκαθιστά σήμερα με την υπογραφή του πέντε νέα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (hot-spots) προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Μάλιστα, η τοποθεσία τους παραμένει άγνωστη, με τον ίδιο να ενεργεί “εν κρυπτώ”, ακόμα και από τις τοπικές κοινωνίες. Επιλέγει, δηλαδή, αντί να λάβει μέτρα για την αποσυμφόρησή των νησιών μας, να τα μετατρέψει, ουσιαστικά, σε μόνιμες “αποθήκες” για χιλιάδες παράνομους μετανάστες. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Μουζάλα στη Βουλή, προκειμένου να καταλάβουν όλοι το μέγεθος της ανεπάρκειάς του. Και, προκειμένου, να αντιληφθεί και ο ίδιος ότι είναι επιβλαβής για τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών».

Καθημερινή

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ