ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Χρειάζεται δουλειά…

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ

Το από­γευμα του Σαβ­βά­του ο ΓΑΣ Ιάλυσος, έδωσε ακόμα ένα φιλικό παι­χνίδι στο πλαίσιο της προ­ε­τοι­μα­σίας του για την νέα σεζόν, καθώς φιλο­ξε­νή­θηκε στην Κω από τον Α.Ο. Πυλίου, με τις δύο ομάδες να ανα­δει­κνύ­ο­νται ισό­πα­λες με σκορ 1-1.

Οι «τοξο­βό­λοι» προ­βλη­μά­τι­σαν με την απόδοσή τους, αφού παρότι είχαν την πρω­το­βου­λία των κινή­σεων και την κατοχή της μπάλας, ήταν… φλύαροι, ενώ δεν μπό­ρε­σαν σε ακόμα ένα φιλικό παι­χνίδι να… κρα­τή­σουν το μηδέν στην εστία τους.

Η ομάδα έδειξε ότι χρειά­ζε­ται ακόμα δουλειά για να βελ­τιω­θεί σε αρκε­τούς τομείς, έτσι ώστε να παρου­σια­στεί πανέ­τοιμη στις επί­ση­μες υπο­χρε­ώ­σεις της στο Κύπελλο Ελλάδας και την Football League.

Από εκεί και πέρα, χθες ξεκί­νη­σαν οι προ­πο­νή­σεις της εβδο­μά­δας για τους ποδο­σφαι­ρι­στές του ΓΑΣ Ιάλυσος, με το πρό­γραμμα να διε­ξά­γε­ται το από­γευμα στο «Οικο­νο­μί­δειο».

Ο Σάκης Παπα­βα­σι­λείου και οι συνερ­γά­τες του, μετά από το απα­ραί­τητο ζέσταμα, έδωσαν εντολή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις φυσικής κατά­στα­σης και τακτι­κής, όπως και αγω­νι­στικά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Στην προ­πό­νηση δεν συμ­με­τείχε ο Άλμπερτ Ρούσσος που αντι­με­τω­πί­ζει πρό­βλημα στο γόνατο και κάνει θερα­πείες και ο Σταύρος Κουγιός που έγινε ανα­γκα­στική αλλαγή στο φιλικό παι­χνίδι με τον Α.Ο. Πυλίου και η κατά­στασή του θα εκτι­μη­θεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Πλέον η προ­ε­τοι­μα­σία του ΓΑΣ Ιάλυσος επι­κε­ντρώ­νε­ται στο εκτός έδρας παι­χνίδι για την Γ’ φάση του Κυπέλ­λου Ελλάδας με αντί­παλο την Σπάρτη, το οποίο θα διε­ξα­χθεί μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο 14 και 15 Σεπτεμ­βρίου.

Δοκι­μά­ζει Γιώργο Ζήση

Στις προ­πο­νή­σεις του ΓΑΣ Ιάλυσος συμ­με­τέ­χει στο τελευ­ταίο διά­στημα ο κεντρι­κός αμυ­ντι­κός Γιώργος Ζήσης, ο οποίος αγω­νί­στηκε και στο φιλικό παι­χνίδι του Σαβ­βά­του με τον Α.Ο. Πυλίου.

Ο 20χρονος αρι­στε­ρο­πό­δα­ρος αμυ­ντι­κός αγω­νί­στηκε στον Αιγι­νιακό στην Football League, με την μορφή του δανει­σμού από τον Αστέρα Τρί­πο­λης, κατα­γρά­φο­ντας 20 συμ­με­το­χές.

Ο Γιώργος Ζήσης είναι… ελεύ­θε­ρος και θα δοκι­μα­στεί από τους «τοξο­βό­λους» στο προ­σε­χές χρονικό διά­στημα.

Ευχα­ρι­στίες, περα­στικά και απο­δε­σμεύ­σεις

Ανα­κοί­νωση με την οποία ευχα­ρι­στεί τον Εθνικό Αρχί­πο­λης για την παρα­χώ­ρηση του γηπέδου του, εύχεται περα­στικά στον Μιχάλη Κρίγκο και γνω­στο­ποιεί την απο­δέ­σμευση των Ομπίνα, Λαμίν και Μισέλ, εξέδωσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος.

Ανα­λυ­τικά:

«Ο πρό­ε­δρος κ. Μιχάλης Χατζη­νι­κή­τας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος ευχα­ρι­στούν θερμά την ομάδα του Εθνικού Αρχί­πο­λης και τον κ. Τσακίρη για την φιλο­ξε­νία της ομάδας μας κατά την διάρ­κεια της προ­ε­τοι­μα­σίας.

Ο πρό­ε­δρος κ. Μιχάλης Χατζη­νι­κή­τας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος εύχο­νται περα­στικά και ταχεία ανάρ­ρωση στον Μιχάλη Κρίγκο, μέλος της ομάδας και πρό­ε­δρος του γυναι­κείου τμή­μα­τος ποδο­σφαί­ρου.

Μιχάλη σε περι­μέ­νουμε γρήγορα κοντά μας.

Η διοί­κηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανα­κοι­νώ­νει την λύση της συνερ­γα­σίας της με τους ποδο­σφαι­ρι­στές Obina Jοhnson Iloka, Lamin Bunja Jawneh και Micheel Angelo Quintanilha Pinheiro.

Τους ευχα­ρι­στούμε για την προ­σφορά τους στο σύλλογο και τους ευχό­μα­στε καλή συνέ­χεια».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.