Το όνομα του δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ, χρησιμοποίησαν επιτήδειοι για να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστο θύμα τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το trikalavoice και σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Α.Δ. Τρικάλων, Τρικαλινός φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα την περασμένη εβδομάδα από άγνωστο ο οποίος προσποιούμενος τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου του ζήτησε να βάλει 3.000 € σε έναν λογαριασμό! Ο ίδιος, κατά την καταγγελία του το έπραξε, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, καθώς όταν τηλεφώνησε στον δήμαρχο, εκείνος δήλωσε άγνοια.

Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο εμπλέκονταν και σε άλλες περιπτώσεις απάτης, ακόμη και στη Ρόδο, ενώ ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει σε γυναίκα Ρομά. Η υπόθεση ερευνάται.
Πηγή: iefimerida.gr –

Ένα σχόλιο στο Τρίκαλα: Του απέσπασαν 3.000 ευρώ με ένα τηλεφώνημα – Eμπλεκόταν σε περιπτώσεις απάτης και στη Pόδο

  1. Avatar Ο/Η panagioths λέει:

    Πόσες αδικίες έχουν γίνει προς όφελος των προαγωγών (να κλείσει η υπόθεση και βάλε όποιον βρεις μέσα στης φωτογραφίες των σεσημασμενων ).αρκεί να μην έχουμε ανάμιξη με τους Ρομά, λένε στην αστυνομία, μέχρι και καταθέσεις αλλάζουν για να πετύχουν κλείσιμο υποθέσεων, η αδικία σε όλο της το μεγαλείο..

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ