ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο.Φ. Ιστρίου: Τάραξε τα νερά με τον Τηλέμοχο Πάττα!

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΟΦ Ιστρίου- Πάττας

Ένα δεύτερο, ηχηρό για τα δεδο­μένα της Β’ κατη­γο­ρίας χτύπημα κατά­φερε η διοί­κηση του Ο.Φ. Ιστρίου. Μετά τον Γιάννη Έλληνα, ο οποίος θα απο­τε­λέ­σει τον στυ­λο­βάτη της «μελα­νό­λευ­κης» άμυνας, ο σύλ­λο­γος της νότιας Ρόδου ανα­κοί­νωσε την από­κτηση του επι­θε­τι­κού Τηλέ­μα­χου Πάττα!

Ο πολύ­πει­ρος ποδο­σφαι­ρι­στής έχει την ποιό­τητα να κάνει τη διαφορά στις διορ­γα­νώ­σεις της νέας σεζόν, με τους ανθρώ­πους του Ο.Φ. Ι. να αισθά­νο­νται διπλά ικα­νο­ποι­η­μέ­νοι, καθώς η σπου­δαία προ­σθήκη έρχεται να «κου­μπώ­σει» στην πάγια φιλο­σο­φία τους. Ανα­λυ­τικά:

«Η ομάδα μας ανα­κοι­νώ­νει την από­κτηση του πολύ­πει­ρου επι­θε­τι­κού Τηλέ­μα­χου Πάττα, ο οποίος ανα­μέ­νε­ται να ενι­σχύ­σει σημα­ντικά την επι­θε­τική γραμμή της ομάδας, τόσο με την ποιό­τητα και την ευχέ­ρεια του στο σκο­ρά­ρι­σμα όσο και με την μεγάλη εμπει­ρία του.

Είμαστε πολύ χαρού­με­νοι, γιατί χωρίς να παρεκ­κλί­νουμε από τη φιλο­σο­φία μας, άλλος ένας ποδο­σφαι­ρι­στής με πολλές παρα­στά­σεις στα τοπικά μας πρω­τα­θλή­ματα επι­λέ­γει να αγω­νι­στεί στον ΟΦΙ, γινό­με­νος και αυτός κομμάτι του παζλ που χτί­ζουμε.

Ευχό­μα­στε στον Τηλέ­μαχο να έχει μια καλή αγω­νι­στική σεζόν με υγεία και πολλά γκολ με τα μελα­νό­λευκα!!!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.