Τοπικές Ειδήσεις

Τα Ροδιτόπουλα εξασφάλισαν και φέτος θέσεις σε περιζήτητες Σχολές!

Ανακοινώθηκαν χθες από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021, βάζοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων μαθητών. Η φετινή χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, της αναστολής λειτουργίας των σχολείων και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ήταν η δυσκολότερη όλων στην πορεία των πανελληνίων εξετάσεων. Ωστόσο τα Ροδιτόπουλα, παρά τις όποιες αντιξοότητες κατάφεραν για μία ακόμη φορά να σκοράρουν ψηλά και να εξασφαλίζουν θέσεις σε περιζήτητες σχολές. Οι πρωταγωνιστές των πανελληνίων εξετάσεων, οι πρώτοι των πρώτων, μιλούν στη «δ» για την επιτυχία τους, τους κόπους που κατέβαλαν για να κατακτήσουν το στόχο τους και για τα όνειρά τους.
Τα στατιστικά των βαθμολογιών αναμένεται να ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, εκτιμάται ωστόσο ότι θα υπάρχει άνοδος των βάσεων σε όλα τα πεδία. Στις χαμηλόβαθμες σχολές η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής θα ανεβάσει τις βάσεις των τμημάτων που βρίσκονταν πέρυσι κάτω από τα 8.000 μόρια. Στο 1ο και 3ο Πεδίο δεν αναμένεται να υπάρχουν τμήματα με βάση χαμηλότερη των 9000 μορίων και στο 2ο και στο 4ο Πεδίο δεν αναμένονται βάσεις μικρότερες των 8000 μορίων.

1ο ΓΕΛ

Δανάη Ζήση
19.213 μόρια
Επιστημών Υγείας
Η αλήθεια είναι πως συνειδητοποιήσαμε από νωρίς πως θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Το πιο δύσκολο ήταν πως έπρεπε να αλλάξουμε συνήθειες. Έπρεπε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να έχουμε υπομονή, κάτι που δεν ήταν και τόσο εύκολο. Παρόλα αυτά, στο χέρι του κάθε μαθητή ήταν αν θα διαβάσει ή όχι.
Προσωπικά, το αποτέλεσμα με κάνει να αισθάνομαι ικανοποίηση και ανακούφιση, αν και πιστεύω πώς όλοι μας γνωρίζαμε πάνω κάτω πώς τα πήγαμε.
Στόχος μου ήταν εξαρχής η εισαγωγή μου στην ιατρική και χαίρομαι που τον πέτυχα. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο.

Καθολική-Μηναϊς
Πανηγύρη 18.658 μόρια
Ανθρωπιστικών
σπουδών
Ηταν μία χρονιά γεμάτη αβεβαιότητα και ανατροπές. Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένη και σαφώς χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μου. Ευγνωμονώ το Θεό για την οικογένεια που μου χάρισε. Όλοι με στήριξαν, ο καθένας με τον τρόπο του και χαίρομαι που τους έκανα υπερήφανους. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν το στόχο τους. Το δικό μου όνειρο είναι η Νομική.

Δημήτρης Ζήσης
18.361 μόρια
Ανθρωπιστικών
Σπουδών
Ο Δημήτρης είναι ο αδελφός της Δανάης και έδωσε φέτος για δεύτερη φορά. Συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις το 2019, έχοντας περάσει στη σχολη Ικάρων. Ανακάλυψε όμως ότι τελικά αυτή η επιλογή δεν τον κάλυπτε και αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση. Μιλώντας στη «δ» δήλωσε τα εξής:
Φέτος ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά από την πρώτη φορά που έδινα πανελλήνιες. Καταρχάς επέλεξα αυτή τη φορά την θεωρητική κατεύθυνση ενώ πριν δύο χρόνια είχα επιλέξει τη θετική. Αυτή τη φορά ένιωσα προσωπικά μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση. Ήταν διαφορετικές οι συνθήκες χωρίς σχολείο και με τηλεκπαίδευση. Από την άλλη είχαμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για διάβασμα εφόσον βέβαια κάποιος μπορούσε να αφοσιωθεί στη μελέτη.
Είχα περάσει πριν δύο χρόνια στη σχολή Ικάρων.. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν αυτό που μου ταιριάζει… Εφόσον ήταν ο πρώτος μου στόχος στη θετική κατεύθυνση δεν είχα κάτι άλλο να με κρατήσει εκεί. Έτσι στράφηκα στην άλλη μου επιλογή που ήταν σε άλλη κατεύθυνση και αποφάσισα να αλλάξω πεδίο. Στόχος μου είναι οι σχολές ψυχολογίας και χαίρομαι που με το αποτέλεσμα που έφερνα περνάω στη σχολή της αρεσκείας μου.
Το γεγονός ότι έδινε και η αδελφή μου πανελλήνιες εξετάσεις, πιστεύω πως με βοήθησε σε ψυχολογικό επίπεδο. Ήταν σαν να συνεργαζόμαστε για έναν κοινό στόχο. Ευχαριστώ γενικώς την οικογένειά μου και όλους όσοι μου στάθηκαν.

 

2o ΓΕΛ

Νικίας Ι. Κόνσολας 18.833 μόρια
Επιστημών Υγείας
Η σημερινή ημέρα με δικαιώνει για την προσπάθειά μου σε όλη τη σχολική διαδρομή. Ειδικότερα φέτος στη Γ’ Λυκείου η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις απαιτούσε συστηματικό διάβασμα με αυστηρό πρόγραμμα. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι με στήριξαν έμπρακτα. Στην οικογένειά μου, στο σχολείο μου το Καζούλλειο-2ο ΓΕΛ Ρόδου, στους καθηγητές μου για την αμέριστη συμπαράσταση και την υπομονή τους και στη διευθύντριά μας κυρία Κατερίνα Σφακιανάκη που στάθηκε δίπλα μας εμψυχώνοντάς μας ακούραστα κατά τη διάρκεια της φετινής πρωτόγνωρης σχολικής χρονιάς. Ευελπιστώ πώς με τις βαθμολογίες που πέτυχα, θα καταφέρω να υλοποιήσω το στόχο μου, δηλαδή την εισαγωγή στην ιατρική σχολή.

Τσίγκος
Παναγιώτης
18.119 μόρια
Θετικών Σπουδών
Αισθάνομαι δικαίωση για το αποτέλεσμα. Δούλεψα σκληρά αν και πάντα έβρισκα χρόνο για τον εαυτό μου. Και αυτό θεωρώ πώς είναι το… μυστικό της επιτυχίας, το πρόγραμμα χωρίς να υπάρχει άγχος. ‘Ηθελα πάντα να περάσω στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ και χαίρομαι που πετυχαίνω το στόχο μου. Ευχαριστώ θερμά όλους τους καθηγητές που με στήριξαν σε αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου!

Γεωργία
Παπαντωνίου
18.252 μόρια
Θετικών Σπουδών
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για το αποτέλεσμα. Χαίρομαι που έπιασαν τόπο οι κόποι μου. Διάβαζα όλα τα προηγούμενα χρόνια και είχα καλές βάσεις. Δεν χρειάστηκε συνεπώς να καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες την τελευταία χρονιά. Παρόλα αυτά ήταν μία δύσκολη χρονιά λόγω των συνθηκών, του εγκλεισμού και καθώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε απ’ όλη αυτή τη συνθήκη της καραντίνας. Σημασία έχει πως όλα πήγαν καλά και πως περνάω στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ.
Ευχαριστώ τους καθηγητές, τους γονείς και την αδελφή μου που με στήριξαν τόσο πολύ!

Σελαχατίν-Σερχάν Κασλήογλου
18.137 μόρια
Θετικών Σπουδών
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα. Η χρονιά ήταν δύσκολη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είχα όμως πάντα στήριξη από την οικογένειά μου όλα αυτά τα χρόνια, γιατί η προετοιμασία για τις πανελλήνιες δεν μπορεί να γίνει μόνο στη Γ΄Λυκείου.
Το πρόγραμμα και η συνέπεια παίζουν πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη χρονιά όπως ήταν η φετινή λόγω της πανδημίας.  Όσο δύσκολες και αν ήταν όμως οι συνθήκες, εάν δούλευες με συνέπεια και πρόγραμμα για να εκπληρώσεις το στόχο σου, δεν θα αποπροσανατολιζόσουν.
Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και με στήριξαν πολύ. Χαίρομαι που καταφέρνω να εισαχθώ στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου.

Φίλιππος Λάνδρου 16.346 μόρια
Θετικών Σπουδών
Ο Φίλιππος είναι ο 7ος από τα 10 αδέλφια. Δηλώνει πώς είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των πανελληνίων, έχοντας δώσει τον καλύτερό του εαυτό:
Τα θέματα ήταν σχετικά βατά σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Υπήρχαν κάποια δύσκολα ερωτήματα σε κάποια μαθήματα αλλά δεν μπορώ να πω πως ο βαθμός δυσκολίας ήταν αυξημένος.
Σαφώς και μας δυσκόλεψε η πανδημία, η καραντίνα και η απόσταση από το σχολικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα όμως είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας για να διαβάσουμε. Προσωπικά, διατήρησα την ψυχραιμία μου και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Θα μπορούσα να τα είχα πάει και καλύτερα εάν απέφευγα κάποια λάθη απροσεξίας. Είμαι ικανοποιημένος παρόλα αυτά και θα ήθελα να περάσω στη σχολή χημικών μηχανικών.

3ο ΓΕΛ

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ
ΕΙΡΗΝΗ
19284 μόρια
1ο ΠΕΔΙΟ
Είμαι πολύ ευχαριστημένη για τον βαθμό μου. Στόχος μου είναι η Νομική Αθηνών. Ήταν μια δύσκολη χρονιά από την άποψη της απομόνωσης επειδή δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε ο ένας με τον άλλον και τους καθηγητές. Είχαμε όμως περισσότερο χρόνο για διάβασμα γιατί ήμασταν στο σπίτι και κερδίζαμε χρόνο. Τα θέματα φέτος ήταν για καλά διαβασμένους κυρίως στην Ιστορία.

ΣΟΦΙΑ ΑΓΓΕΛΙΤΣΗ 17.238 μόρια
1ο ΠΕΔΙΟ
Μαζί με τα αθλήματα φτάνω τα 19500 μόρια. Θέλω να πάω στα ΤΕΦΑΑ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν το περίμενα αλλά οι κόποι τελικά ανταμείβονται! Ήταν μια δύσκολη χρονιά με την πανδημία και την τηλεκπαίδευση αλλά εάν είχες βάλει στόχους και διάβαζες καλά, με πρόγραμμα, θα πετύχαινες! Θα δούμε πώς θα είναι οι βάσεις αλλά προσωπικά θέλω τα ΤΕΦΑΑ και θα δω.

ΡΟΥΣΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 18223 μόρια
2ο ΠΕΔΙΟ
Ήταν μια δύσκολη χρονιά σχετικά με τις προηγούμενες, επειδή αναγκαστήκαμε να μείνουμε σπίτι και δεν είχαμε μαθήματα δια ζώσης. Ωστόσο με καλή προετοιμασία τα πήγαμε καλά στις εξετάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό μου και στοχεύω να πάω στο Πολυτεχνείο Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 18251 μόρια
4ο ΠΕΔΙΟ
Η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί κάναμε τα μαθήματα διαδικτυακά. Ήταν κουραστικό και πολύ διαφορετικό από ό,τι αν κάναμε μαθήματα διά ζώσης. Στις εξετάσεις τα θέματα που έπεσαν δεν μου φάνηκαν τόσο δύσκολα. Προσωπικά, στοχεύω στο ΤΕΦΑΑ.

4ο ΓΕΛ

ΒΑΡΕΛΗ ΕΛΠΙΔΑ
19.120 μόρια
Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες
Ήταν μια περίεργη χρονιά με την εκπαίδευση διαδικτυακά. Πέρασα πολλή κούραση πίσω από τις οθόνες τόσο καιρό. Όμως νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα! Είχα συντροφιά όλη την χρονιά το πιάνο μου γιατί ασχολούμαι με την μουσική και τώρα στοχεύω για το Πολυτεχνείο, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών.

ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
18.465 μόρια
Ανθρωπιστικές Σπουδές
Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά γιατί δεν είχαμε δίπλα μας τους καθηγητές μας να μας εμψυχώνουν για να διαβάζουμε περισσότερο. Παρ όλα αυτά με βοήθησε και το διάβασμα των προηγούμενων χρόνων επειδή διάβαζα συστηματικά από την 1η Λυκείου. Όλα είναι μια αλυσίδα. Έχουμε και πάρα πολύ καλούς καθηγητές στο σχολείο και μας έδωσαν τις βάσεις. Η τηλεκπαίδευση, μας κούρασε αφού κάθε μέρα επαναλαμβανόταν και είχε γίνει σαν ρουτίνα. Στόχος μου είναι η Ψυχολογία Αθήνας. Θα περιμένουμε να δούμε τις βάσεις.

ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
18.291 μόρια
Επιστήμες Υγείας
και Ζωής
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον βαθμό, ήταν αυτό που περίμενα. Φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με την καραντίνα, που πότε μας έκλειναν και πότε μας άνοιγαν. Ωστόσο, πιστεύω πως αν συγκεντρωθείς, αν έχεις καλούς καθηγητές μπορείς να αντεπεξέλθεις. Τα θέματα ήταν πιο εύκολα από πέρσι και πιο σαφώς διατυπωμένα. Πιστεύω ότι θ’ ανέβουν οι βάσεις –στο δικό μου πεδίο τουλάχιστον. Προσωπικά, στοχεύω την Βιολογία στην Πάτρα.

ΜΑΜΜΗ ΝΟΜΙΚΗ-
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
18.432 μόρια
Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες
«Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένη με τον βαθμό μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με τα διαδικτυακά μαθήματα. Τελικά όλα πήγαν καλά και με τις εξετάσεις και νομίζω ότι δικαιωθήκαμε. Τα θέματα δεν ήταν εύκολα, σχετικά βατά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Προσωπικά στοχεύω για Πολυτεχνείο, Ηλεκτρολόγοι – Μηχανικοί, αλλά θα το συζητήσω και με τους καθηγητές μου».

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ 18.115 μόρια
Ανθρωπιστικές Σπουδές
Είμαι ανάμεσα σε δύο σχολές, των Μέσων Επικοινωνίας και Πολιτισμού και στην Ψυχολογία αλλά περιμένω να δω μέχρι και την άλλη Παρασκευή, πώς θα πάμε στ’ Αγγλικά, γιατί για την πρώτη σχολή, θα πρέπει να έχω γράψει πάνω από 10 στ’ Αγγλικά για να μπορώ να περάσω κι ύστερα θα αποφασίσω ποια σχολή θα βάλω πρώτη στο μηχανογραφικό μου. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη η σχολική χρονιά εξ αιτίας της πανδημίας. Υποχρεωθήκαμε να παρακολουθήσουμε το μεγαλύτερο μέρος των μαθημάτων μέσω του διαδικτύου και ήταν αρκετά δύσκολο να βγάλεις την ύλη διαδικτυακά, γιατί αποσυντονίζεσαι εύκολα. Η οθόνη σε κουράζει πολύ και το σήμα δεν ήταν πάντα καλό. Υπήρχε όμως παραπάνω χρόνος για διάβασμα.

ΓΕΛ Κρεμαστής

Aντώνιος Mανωλάκης
18.315 μόρια
Επιστημών Υγείας
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου στο ΓΕΛ Κρεμαστής. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας και η στήριξη που είχα από τους καθηγητές μας σε ηθικό κυρίως επίπεδο, ήταν ιδιαίτερα σημαντική.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και νοιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Ελπίζω όλα τα παιδιά να πήραν αυτό που άξιζαν και επιθυμούσαν και να αισθάνονται χαρούμενα και ευτυχισμένα.

Μαριάννα
Πυλαρινού
18.305 μόρια
Επιστημών Υγείας
Η φετινή χρονιά ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους τους μαθητές καθώς ζήσαμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Η μάχη με την συνεχή κούραση και η πίεση των πανελλαδικών μπορεί εξωτερικά να φαίνεται επίπονη και δύσκολη αλλά πραγματικά μόνο κερδισμένος βγαίνεις.
Ετσι και ’γω, νιώθω δικαιωμένη καθώς οι κόποι μου φαίνεται να ανταμείφθηκαν. Στόχος μου είναι η Ιατρική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου τόσο του ΓΕΛ Κρεμαστής όσο και των φροντιστηρίων που ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριξαν στην προσπάθειά μου.

Χρυσάνθη
Καστρουνή
18.104 μόρια
Θετικών Σπουδών
Ηταν μία σχετικά δύσκολη χρονιά λόγω της καραντίνας, της αναστολής λειτουργίας των σχολείων και του κορωνοϊού. Χρειαζόταν μεγαλύτερη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Στο τέλος όμως τα καταφέραμε και αυτό μετράει. Πλέον ανυπομονώ για την εισαγωγή μου στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου.
Οι πανελλήνιες εξετάσεις, δεν είναι πάντως κάτι το τρομερό. Απαιτούν απλά καλή προετοιμασία και ψυχραιμία. Είναι βεβαίως πολύ σημαντική η στήριξη από την οικογένεια. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξη και εμψύχωση και βεβαίως τους καθηγητές μου.

Κωνσταντίνα Ντάσκα

18.329 μόρια

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Είναι μια ανταμοιβή για την προσπάθεια που έκανα όλο αυτό το χρονικό διάστημα .Η επίδοση  μου αυτή μου δίνει το δικαίωμα να εισαχθώ σε σχολή της αρεσκείας μου. Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν σε αυτήν μου την προσπάθεια.

ΓΕΛ Σορωνής

Aσημίνα
– Εμμανουέλα
Σηφάκη
18.462 μόρια
Θετικών Σπουδών
«Είμαι πολύ χαρούμενη με την επίδοσή μου στις πανελλαδικές εξετάσεις, ιδιαίτερα σε αυτές τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε όσοι πήραν μέρος σε αυτές. Η επίπονη προσπάθεια και η προσήλωση στους στόχους όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε, πάντα επιβραβεύονται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή, στην οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου, και στους φροντιστές μου.
Στόχος μου είναι η εισαγωγή μου στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου.

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Πουλάκης-Στεφανίδης Γερασιμος 19.176 μόρια
Σαφώς και είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, το οποίο δικαιώνει τους προσωπικούς μου κόπους καθώς και αυτούς των γονιών και των καθηγητών μου. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια διαδικασία επίπονη και αγχωτική για τους μαθητές διότι αναμφίβολα απαιτεί θυσίες και προσήλωση. Ωστόσο, μέσα από αυτή, πέρα από τις γνώσεις που αποκομίζουμε, αποκτούμε προπάντων αυτοπειθαρχία και πίστη στις ικανότητές μας ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Σκουμιού Αργυρύ 18.661 μόρια
Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την επίδοσή μου και ιδιαίτερα χαρούμενη που μπορώ να εισαχθώ σε όποια σχολή επιλέξω. Ήταν μια χρονιά περισσότερο απαιτητική από τις προηγούμενες, στην διάρκεια της οποίας χρειάστηκε να δώσω μεγάλη προσοχή στη σωστή διαχείριση του χρόνου μου. Μπορεί τα πράγματα να μην ήρθαν όπως τα περιμέναμε όσον αφορά στην καθημερινότητά μας, όμως, με την σωστή καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου μου, κατάφερα να αντεπεξέλθω στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλε η νέα πραγματικότητα. Καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου, η στήριξη της οικογένειάς μου διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της αισιοδοξίας μου και της καλής ψυχολογικής μου κατάστασης και για αυτό τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Αισθάνομαι έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου και να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί μπροστά μου.

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος 17.381 μόρια

Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο απαιτεί αρκετά ψυχικά εφόδια και κυρίως σθένος . Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλα καθώς αρωγοί στο έργο αυτό ήταν και οι καθηγητές και οι γονείς μου με την πολύπλευρη στήριξη τους.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους υποψήφιους των φετινών εξετάσεων!

Αυγενικού Μιχάλης 16.746 μόρια
Ευχαριστώ πολύ όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σ ’αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση μου. Εύχομαι στους συμμαθητές μου καλή σταδιοδρομία!

ΘεοχαρΙδου ΑμαλΙα 17.153 μόρια
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη τη δύσκολη διαδρομή μου. Έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Άντερσεν Γιάννης 17.278 μόρια
Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που μου έδωσαν δύναμη και ελπίδα σε αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά! Η πρώτη δοκιμασία της ζωής μας συνοδεύτηκε από πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες, συγκυρία που πιστεύω πως τελικά θα είναι προς όφελος όλων των φετινών υποψηφίων.

Τσιγάρος Γιάννης 18.321 μόρια
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι περνάω στο τμήμα Ψυχολογίας που ήταν η πρώτη μου προτίμηση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δασκάλους και στο σχολείο και να ευχηθώ στους συμμαθητές μου καλά αποτελέσματα και καλό καλοκαίρι.

ΠιπΙνος Γιάννης 17.258 μόρια
Ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω του κορωνοϊού παρόλα αυτά με την βοήθεια του σχολείου και των καθηγητών μου, οι προσπάθειές μου ανταπέδωσαν.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμαθητές μου

ΠαπαζαχαρΙου Γιώργος 17.932 μόρια
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχία μου η οποία ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο αυτής της χρονιάς αλλά ήταν μια προσπάθεια χρόνων. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και τους γονείς μου για τη στήριξή τους.

ΑγιαννΙτη Αννα 16.993 μόρια

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, την κ. Φαίη Σίνη, την κ. Μάρα Κάκκαρη, την κ. Βούλα Ζάχου, την κ. Ειρήνη Παπακωνσταντίνου και τον κ. Μιχάλη Ρούσσο, για την στήριξη και την βοήθειά τους σε όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Ευχαριστώ το σχολείο μου, το «Ροδίων Παιδεία» για όλα αυτά τα χρόνια και τις γνώσεις που μου πρόσφερε.

Ιωαννίδη Τσαμπίκα 17.531 μόρια
Ηταν μια δύσκολη χρονιά για όλους τους υποψήφιους και όλοι αξίζουν συγχαρητήρια για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους. Οφείλω πολλά ευχαριστώ στους καθηγητές και στην οικογένειά μου που με στήριξαν στον αγώνα αυτό. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!

 

 

 

 

Κολλέγιο Ρόδου

Βακόνδιος Μιχάλης 18462 μόρια
Σπουδών Υγείας
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες της φετινής χρονιάς πιστεύω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και ελπίζω να πετύχω το στόχο μου, την Ιατρική. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και όσους μου συμπαραστάθηκαν σε αυτόν το δύσκολο αγώνα.

Γιακουμάκη ΑναστασΙα 18.341 μόρια
Σπουδών Υγείας
Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα διότι οι προσπάθειες 2 κρίσιμων χρόνων ανταμείφθηκαν. Παρά τις δυσκολίες κατάφερα να αντεπεξέλθω με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων (γονείς, καθηγητές, φίλοι) και εύχομαι η εισαγωγή μου στην Ιατρική σχολή να είναι εφικτή. Καλή δύναμη σε όλους!

ΠαπαβασιλεΙου Ειρήνη
17937 μόρια
Σπουδών Υγείας
Μια δύσκολη σχολική χρονιά για όλους μας τελείωσε. Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν και ιδιαίτερα την οικογένειά μου και το σχολείο μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Μακρής Νάσος 18108 μόρια
Θετικών Σπουδών
Είμαι πολύ χαρούμενος για τα μόρια που συγκέντρωσα και μου εξασφαλίζουν την επιτυχία μου στην πρώτη μου επιλογή στο Τμήμα Μαθηματικών Αθήνας το οποίο κατάφερα μετά από μεγάλη προσπάθεια και κόπους χρόνων. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το σχολείο μου, το Κολλέγιο Ρόδου και όλους τους καθηγητές που με φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τους καθηγητές του Κολλεγίου κο Παπαοικονόμου Ιωάννη Φυσικό, τον κο Διακοσταματίου Μιχάλη Μαθηματικό και τον κο Γεώργιο Σταυριανάκη Φιλόλογο και τους χρωστώ όλα όσα έχω επιτύχει.

Τσίγκου Ελένη ΤσαμπΙκα 18070 μόρια
Θετικών Σπουδών

Μια δύσκολη σχολική χρονιά για όλους έφτασε στο τέλος της. Είμαι ευχαριστημένη που η προσπάθειά μου ανταμείφθηκε, ευχαριστώ όσους με στήριξαν και ιδιαιτέρως τους καθηγητές μου, το σχολείο μου και την οικογένειά μου. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Βακιάνης Κυριάκος 18069 μόρια
Θετικών Σπουδών
Μετά από 1,5 δύσκολη χρονιά έντονης πίεσης και διαβάσματος λυτρώθηκα από τη βάσανο των πανελλαδικών εξετάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλον αυτόν τον καιρό.

ΠαπαβασιλεΙου ΦαΙδρα 18248 μόρια
Ο.Π. Σπουδών
Οικονομίας και
Πληροφορικής

Είμαι πολύ χαρούμενη που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν πάντα δίπλα μου και πίστευαν σε εμένα. Καλή δύναμη στα παιδιά της επόμενης χρονιάς.

Καντής Αντώνης 17993 μόρια
Σπουδών
Οικονομίας
Πληροφορικής
Ο αγώνας των πανελληνίων είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες στη ζωή ενός ανθρώπου και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το ταξίδι έφτασε αισίως στο τέλος του. Κλείνοντας την πόρτα στη σχολική μου ζωή αναμένω τις νέες εμπειρίες και περιπέτειες ως φοιτητής. Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους και φίλους μου να ανταμείφθηκαν για τους κόπους τους με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Συρίμης ΒασΙλης 17657 μόρια
Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμά μου, δεδομένων των συνθηκών που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη συμπαράσταση που μου έδωσαν και το σχολείο μου που με βοήθησε να φτάσω σε ένα τέτοιο επίπεδο ως μαθητής και ως άνθρωπος.

Παπανικολάου Μιχάλης
17079 μόρια
Σπουδών
Οικονομίας
και Πληροφορικής
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που έκανε πολλές θυσίες για αυτή μου τη προσπάθεια, τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε όλη αυτή την εμπειρία και πίστεψαν σε μένα και το Κολλέγιο Ρόδου για όσα μου έχει προσφέρει όλα τα χρόνια της φοίτησής μου. Η αγωνία μας επιτέλους τελείωσε και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν.

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου