ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Ως αντιπολίτευση θα προέτασσα ως θέμα το Υπερταμείο, πριν από όλα τα άλλα”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κρεμαστινός Δημήτρης
Ο Αντι­πρό­ε­δρος της Βου­λής και Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου Δη­μή­τρης Κρε­μα­στι­νός πα­ρα­χώ­ρη­σε συ­νέ­ντευ­ξη στην εκ­πο­μπή της ΕΡΤ “Άλλη Διά­στα­ση” και στο δη­μο­σιο­γρά­φο Κώστα Αρ­βα­νί­τη.
 
Ο Δη­μή­τρης Κρε­μα­στι­νός ερω­τή­θη­κε και μί­λη­σε για πολλά θέ­μα­τα. Με­τα­ξύ αυτών, για το επί­πε­δο της ση­με­ρι­νής Βου­λής σε σχέση με το πα­ρελ­θόν, για το Κί­νη­μα Αλ­λα­γής, τις συ­νερ­γα­σί­ες και την ανα­γκαία ει­λι­κρί­νειά του απέ­να­ντι στους πο­λί­τες καθώς και για το ΕΣΥ του χθες και την ση­με­ρι­νή -λόγω οι­κο­νο­μι­κής δυ­σχέ­ρειας – ανά­γκη ενός υβρι­δι­κού συ­στή­μα­τος Υγεί­ας για τη βελ­τί­ω­ση των πα­ρε­χό­με­νων υπη­ρε­σιών.
Βί­ντεο
http://webtv.ert.gr/ert1/themata/o-dimitris-kremastinos-stin-alli-diastasi/

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.