ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σιγκαπούρη για την καλοκαιρινή περίοδο από την «Singapore Airlines»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αεροδρόμιο Αθήνα

Απευ­θείας πτήσεις από Αθήνα προς Σιγκα­πούρη και αντί­στροφα θα πραγ­μα­το­ποιεί για την καλο­και­ρινή περίοδο η αερο­πο­ρική εταιρία «Singapore Airlines».

Συγκε­κρι­μένα, από χθες (Δευτέρα, 9 Ιουνίου) έως και τις 9 Οκτω­βρίου 2014, η Singapore Airlines θα πραγ­μα­το­ποιεί δυο φορές την εβδο­μάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, απευ­θείας πτήσεις από το αερο­δρό­μιο «Ελ. Βενι­ζέ­λος» προς Σιγκα­πούρη και αντί­στροφα, με αερο­σκάφη τύπου Boeing 777-200ER.

Να σημειω­θεί πως η Singapore Airlines εξυ­πη­ρε­τεί την αγορά της Ελλάδας για πάνω από 40 χρόνια.

Οι 2 απευ­θείας πτήσεις εβδο­μα­διαίως κατά την καλο­και­ρινή περίοδο από το Ελευ­θέ­ριος Βενι­ζέ­λος προς την καρδιά της Ασίας έρχο­νται να προ­στε­θούν στις 33 πτήσεις που πραγ­μα­το­ποιεί η εταιρία ήδη εβδο­μα­διαίως από Αθήνα προς Σιγκα­πούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κων­στα­ντι­νού­πο­λης, καθώς και στις πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φραν­κφούρ­της και Λον­δί­νου.

Παράλ­ληλα, η εταιρία πραγ­μα­το­ποιεί 14 πτήσεις εβδο­μα­διαίως από Θεσ­σα­λο­νίκη προς Σιγκα­πούρη μέσω Μονάχου και Φραν­κφούρ­της με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines.

kathimerini

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.