Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 22 Ιουνίου

Στην εναρμόνιση του καταστατικού της με τον αθλητικό νόμο θα προχωρήσει η ΕΠΣΔ, η οποία καλεί τα σωματεία της δύναμής της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 22 Ιουνίου στα γραφεία της στο Κορακόνερο. Η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού της ΕΠΟ και του καταστατικού της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και την υπ. Αριθμ. Νο 06/09.05.2022 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ,
Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣΔ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στα γραφεία της Ένωσης.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Ανάγνωση καταλόγου και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση απαρτίας.
Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Έκτακτης Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το καταστατικό Άρθρο 23 παρ. β’ όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ Άρθρο 21 παρ. 3.
Τροποποίηση –εναρμόνιση καταστατικού ΕΠΣΔ, βάση Αθλητικού νόμου.
Διάφορα θέματα.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στον ίδιο τόπο και ώρα 19.00 (Άρθρο 24 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στην Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση από ένα Τακτικό και ένα Αναπληρωματικό αντιπρόσωπο (Άρθρο 22 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους, ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου (Άρθρο 22 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα Σωματείο (Άρθρο 22 παρ. 1 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε Σωματείο διαθέτει μία ψήφο (Άρθρο 22 παρ. 3 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για την νομιμοποίηση τους πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 και ώρα 12.00 (Άρθρο 22 παρ. 4 του καταστατικού της ΕΠΣΔ)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου