Αθώος κρίθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου ο 38χρονος που κατηγορούνταν για απόπειρα εξαναγκασμού σε πορνεία της 43χρονης πρώην συντρόφου του με απειλές κατά της ζωής της.
Η υπόθεση είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία λόγω της σοβαρότητας των καταγγελιών. Σύμφωνα με τη δικογραφία, στις 11 Ιανουαρίου 2021, ο κατηγορούμενος είχε εισβάλει στο σπίτι της γυναίκας στην Κω, όπου, όπως αναφερόταν, την απείλησε με μαχαίρι, την εξύβρισε και την χτύπησε, απαιτώντας να εκδίδεται για να του παραδίδει χρήματα με σκοπό την αγορά ναρκωτικών.
Κατά την ακροαματική διαδικασία παρουσιάστηκαν οι καταθέσεις της παθούσας αλλά και της 19χρονης κόρης της, η οποία είχε καταγράψει περιστατικά βίας και απειλών. Ο 38χρονος είχε ήδη βεβαρημένο ποινικό μητρώο για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών και ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της ίδιας γυναίκας, με παραβίαση περιοριστικών όρων. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε την απαλλαγή του από τις κατηγορίες, χωρίς να του επιβληθεί ποινή.
Ως συνήγορος υπεράσπισης παρέστη ο κ. Άκης Δημητριάδης.
Αθώος ο 38χρονος για την απόπειρα εξαναγκασμού της πρώην συντρόφου του σε πορνεία
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.